Daugavpilī vakcināciju piedāvāja veikt 35. decembrī; pašvaldībai nav ziņu, vai kāds tiešām pieteicās

Portāls nra.lv 2.decembris 2021, 19:35
 
Ekrānuzņēmums/FB
Tieši pēc 30 dienām - 31.decembrī pavadīsim un atstāsim šo gadu pagātnē, lai sāktos jauns gads, taču cilvēcīgas un tehniskas kļūdas dēļ Daugavpilī uz brīdi šis gads gan kļuva par dažām dienām garāks. Pašvaldībai informējot savus iedzīvotājus par vakcinājas punktu darba laiku šajā nedēļā, tai viņiem bija iespēja pieteikties līdz pat 35.decembrim, vēsta ReTV.

Lai gan daudzi sociālo mediju lietotāji negatīvi uztvēruši Daugavpils pašvaldības mājas lapā publicēto kļūdīgo informāciju par vakcinācijas punktu darba laiku šajā nedēļā, daļa tomēr to uztvēruši kā humoru.

Informējot iedzīvotājus par vakcinācijas iespējām, Daugavpils pašvaldības mājas lapā bija norādīts, ka vienā no vakcinācijas punktiem iespējas pieteikties ne tikai vēl šī gada pēdējā dienā, 31.decembrī, bet vēl arī 32., 33., 34. un pat 35.decembrī. Šī nopublicētā informācija ātri vien izplatījas sociālo mediju lietotāju vidū.

Pašvaldībā norāda, nepareizi noradītie datumi bija tehniska kļūda, kas drīz vien labota un ir redzama mājas lapā. Daugavpils pilsētas pašvaldības Komunikācijas nodaļas vadītāja Nataļja Bikovska ReTV ziņām teic, ka nelabprāt komentē šādas elementāras lietas: “Laikam visi mēs zinām, kas ir drukas kļūda un tie, kuri strādā, kaut ko dara, arī sastopas ar tādām situācijām. Protams, es esmu pārliecināta, ka beidzot visa Latvija zina, ka mēs šo informāciju publicējam, ka mēs aktīvi aicinām cilvēkus vakcinēties un uzrunājam. Tā bija parasta tehniska kļūda, kopējot tekstu un publicējot mājas lapā. Tā bija tehniska kļūda, kur sajuka numerācija.”

Vai kāds arī pieteicās vakcinēties 32., 33., 34. vai 35.decembrī, pašvaldībai šādas infomācijas nav, jo par vakcinācijas iespējām tikai informē, nevis veic pierakstus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas