VIDEO: Vīrietis Anglijas ielās pārvietojas ar tanku; tam ir īpašs izskaidrojums

tautaruna.lv 27.novembris 2021, 21:47
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Vīrietis Lielbritānijā par 20 000 mārciņu iegādājies bijušo Britu armijas tanku. Viņš to pielāgojis, lai izmantotu, kā taksometru, ziņo "Daily Mail".

Merlins Batčelors iegādājies FV 432 bruņutransportieri. Tā garums sasniedz aptuveni piecus metrus.

Vīrietis skaidro, ka iespēja pavizināties viņa tankā maksās 600 mārciņas stundā.

Vienlaicīgi ar tanku var vizināties deviņi pasažieri.

Lai pasažieri varētu komfortabli pārvietoties, Merlins tanka iekšpusē ir ievietojis polsterētus sēdekļus, televizoru un pat plīti.

Šobrīd Merlins vēl nav saņēmis atļauju izmantot tanku kā taksometru. Viņš ir ieguvis atļauju to izmantot kāzu un bēru vajadzībām. Merlins nākotnē vēlas iegūt atļauju, lai varētu tanku piedāvāt dažādām tematiskām ballītēm, dzimšanas dienām un pat izlaidumiem.

Līdz šim viņš tanku ir izmantojis vien savām vajadzībām. Vīrietis ar to ir devies uz pārtikas veikalu un vedis bērnus uz parku.

Vīrietim tika vaicāts, kāpēc viņš iegādājās šādu ekstravagantu pārvietošanās līdzekli. Viņa atbilde bija visai lakoniska. "Es vienkārši gribēju tanku."

Vīrietis izceļ tikai vienu mīnusu, kas piemīt šādam transportlīdzeklim. Tankam ir ļoti liels degvielas patēriņš, kā rezultātā nākas ļoti daudz naudas tērēt benzīnam. Aptuveni uz 10 nobrauktajiem kilometriem tankam nepieciešams četri litri degvielas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas