VIDEO: Baltkrievijas robežsargus pieķer dzērumā; ko viņi dara?

tautaruna.lv 28.novembris 2021, 10:42
 
Ilustratīvs attēls / AFP/Scanpix/LETA
Mikroblogošanas vietnē Twitter publicētā video redzams Baltkrievijas robežsargs alkohola reibumā. Tiek minēts, ka tā nebūt nav pirmā reize.
Video redzams, kā Baltkrievijas robežsargs mēģina samainīt cigaretes ar Polijas robežsargiem.

"Piedzēries Baltkrievijas robežsargs mēģina samainīt cigaretes ar Polijas robežsargiem. Polijas armija Twitter kontā apgalvo, ka šī nav vienīgā reize, kad kaimiņzemes ir redzēti dzērumā," teikts Breaking.lv ierakstā Twitter.

Kā zināms, Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko režīma izvērstā hibrīduzbrukuma ietvaros aizvadīto mēnešu gaitā notikuši centieni Latvijā, Lietuvā un Polijā no Baltkrievijas iesūtīt tūkstošiem nelegālo imigrantu, kuru lielākā daļa kā tūristi ieradušies Baltkrievijā no Irākas.

Savukārt jau kādu laiku notiek masveidīgi migrantu mēģinājumi no Baltkrievijas puses vardarbīgi ielauzties Polijas teritorijā.

Eiropas Savienība apsūdzējusi Minskas režīmu centienos tādējādi atriebties par atbalsta sniegšanu baltkrievu opozīcijai un par sankcijām, kas vērstas pret Baltkrieviju, reaģējot uz pagājušā gada protestu vardarbīgo apslāpēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas