Neparasti! Sieviete caur "Zoom" apprecas ar vīrieti, kuru nekad dzīvē nav satikusi

tautaruna.lv 18.novembris 2021, 19:46
 
SWNS / Scanpix/LETA
26 gadus vecā Aijse (Ayse) no Lankasteras, Anglijā un 24 gadus vecais Darins (Darrin) no Mičiganas, ASV iepazinušies internetā un apprecējušies, lai gan nekad nav satikuši viens otru dzīvē, raksta "Mirror".

Pāris satuvinājies pandēmijas laikā un apprecējušies ar saziņas vietnes "Zoom" palīdzību, lai gan dzīvē viens otru nekad nav satikuši.

Abi iepazinušies, kad Aijse pievienojusies sociālās vietnes "Facebook" grupai, lai atrastu sarakstes biedrus citās valstīs. Viņa sarakstījusies ar 56 gadus veco Kendu no ASV, kura iepazīstinājusi sievieti ar savu dēlu Derinu.

Par spīti piecu stundu starpībai, abi regulāri sazinājušies un 2020. gada novembrī oficiāli kļuvuši par pāri. Aijse pat plānojusi ceļojumu, lai satiktu mīļoto, taču ASV ceļošanas ierobežojumi pārtraukuši sievietes braucienu pusceļā.

2021. gada 21. maijā Derins sievieti bildinājis. Abi nolēmuši negaidīt satikšanos klātienē un 19. augustā apprecējušies ar "Zoom" palīdzību. Video ceremoniju oficiāli atzina ASV Jūtas štats. Ceremonijā ar videozvana palīdzību piedalījās arī ģimene un draugi.

Pāris joprojām nav satikušies klātienē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas