Ārste aicina vakcinēties pret Covid pēc astroloģiskā kalendāra; kolēģis šokēts

tautaruna.lv 27.novembris 2021, 13:11
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Virusologs, Pirogova vārdā nosauktās Krievijas Nacionālās zinātniski pētnieciskās medicīnas universitātes asociētais profesors Mihails Rozanovs kritizēja pazīstamo Krievijas "televīzijas ārsti" Jeļenu Mališevu par sižetu raidījumā, kurā izskanēja ideja par vakcināciju pret Covid-19 saskaņā ar astroloģisko kalendāru. Intervijā radiostacijai "Runā Maskava" viņš neslēpa izbrīnu un mudināja cilvēkus neklausīties šādos padomos.

Pēc virusologa domām, šādi ieteikumi var bremzēt vakcinācijas tempus. Viņš norādīja, ka astroloģija nekādā veidā nedrīkst ietekmēt jautājumus, kas saistīti ar vakcināciju.

"Es esmu biologs. Manas zināšanas nesatur nekādus datus par zvaigžņu ietekmi uz cilvēku dzīvēm, ”skaidroja Rozanovs.

Speciālists arī pauda pārliecību, ka cilvēkos ir nepieciešams audzināt veselo saprātu. Piemēram, viņš ieteica tiem, kuri savos spriedumos vadās pēc mūsdienu zinātnes datiem, apmeklēt lapas, kurās sazinās cilvēki, kas tic astroloģijai, un "censties noskaidrot situāciju". "Priekšgalā ir jābūt veselajam saprātam, nevis kaut kādām nesaprotamām lietām," - teica virusologs.

Jāpiebilst, ka Mališevas aidījuma ēterā Maskavas Astroloģijas akadēmijas rektors Mihails Levins mudināja atteikties no vakcinācijas pilnmēness laikā un nākamajās dienās pēc tā, kā arī periodā, kad mēness ir konfliktā ar Neptūnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas