"Ceļotājs laikā" paredz cilvēces bojājeju 2027.gadā

tautaruna.lv 27.novembris 2021, 11:14
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
TikTok lietotāji cenšas atmaskot kādu "ceļotāju laikā", kurš, iespējams, ir aizceļojis uz 2027. gadu un paredzējis cilvēces nāvi līdz 2027. gadam, raksta The Mirror.

Havjers no Spānijas vietnē TikTok ir vislabāk pazīstams ar saviem daudzajiem video no it kā pamestajām Spānijas pilsētām.

Viņš apgalvo, ka nokļuvis nākotnē un izrādījies pēdējais cilvēks uz Zemes. Pēc viņa teiktā, pārējie planētas iedzīvotāji izmira kādas katastrofas dēļ.

Tiesa gan, daļa TikTok lietotāju apšauba vīrieša apgalvojumus. Daži no viņiem apgalvo, ka viņš fotografē pamestas pilsētas ainavas laikā, kad ielās neviena nebija. Viens no TikTok nolēma pārbaudīt vīrieša vārdu patiesumu.

Viņš nosūtīja video un lūdza Havjeru veikt ierakstu ar tādu pašu skatu, bet kas filmēts dienas laikā. Havjers lūgumu izpildīja. Viņa publicētajos kadros pilsētas ielas atkal izskatās pilnīgi tukšas. Bet TikTok lietotāji sāka analizēt video un viņiem atkal radās aizdomas par apzinātu maldināšanu.

Viens no viņiem rakstīja: “Paskatieties uz tumšajiem punktiem krustojumā, un jūs redzēsiet kustību. Šķiet, ka videoklipā kaut kas tika izdzēsts." Cits komentēja: "Jūsu rokas visos videoklipos izskatās savādāk." "Kā uz TikTok var nosūtīt video no nākotnes uz pagātni?" - jautāja trešais lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas