VIDEO: "Manīts" Maikls Džeksons; uzvirmo savādas runas, ka mūziķis tomēr ir dzīvs

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 21:01
 
Reuters/Scanpix/Leta
Mūžībā aizgājušais mūziķis Maikls Džeksons "pamanīts" mūziķa The Weekend mūzikas videoklipā, raksta "Daily Star".

Pārsteidzoša konspirācijas teorija uzvirmojusi, kad mūziķa The Weekend dziesmas "Save Your Tears" videoklipā cilvēki "pamanījuši" Maiklu Džeksonu, kurš nomira 2009. gadā.

Videoklipā vīrietis ādas žaketē un maskā pasniedz mūziķim mikrofonu. Maskā esošais vīrietis redzams tikai pāris kadros, bet dažiem cilvēkiem ar to pieticis, lai gūtu pārliecību, ka tas ir Maikls Džeksons.

Šo video sociālajā vietnē Youtube pārpubliskojis kanāls "BeLIEVe" un apgalvo, ka Džeksons "redzams dzīvs" mūzikas video.

It kā ar to nepietiktu, kanāls apgalvo, ka Džeksons ar The Weekend ir saistīti caur mirušā mūziķa meitu Parisu Džeksoni, kura prezentēja The Weekend "Grammy" balvu pasniegšanā.

YouTube kanāla īpašnieks, turku režisors un scenārists Batuhans Gunduzs (Batuhan Gündüz) uzskata, ka Džeksons ir inscinējis savu nāvi. Viņš "Daily Star" norādījis, ka popzvaigzne notēlojis savu nāvi, lai izbēgtu no "nomelnošanas kampaņas". "Es ticu, ka viņš mainīja savu reliģiju un dzīvo prom no visiem, kā persona ar savu reliģiju," uzskata režisors.

Kā zināms, 2009. gada 25. jūnijā Maikls Džeksons pēc pēkšņas sirds apstāšanās tika nogādāts slimnīcā Losandželosā, kur, pēc vienas stundas ilgiem pūliņiem atdzīvināt mūziķi, viņš tika atzīts par mirušu.

2009. gada 7. jūlijā notika atvadīšanās no mūziķa Staples Center hallē un tajā piedalījās vairāk nekā 20 000 fanu, radu un draugu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas