Gobzems publicē video, kur Levits "izgāžas" TV ēterā

tautaruna.lv 6.oktobris 2021, 11:30
 
f64.lv, Kaspars Krafts
Politiķis Aldis Gobzems sociālajā tīklā Facebook publicējis video, kurā redzams intervijas fragments ar Valsts prezidentu Egilu Levitu TV kanālam Riga TV24. Levita vārdi, pēc visa spriežot, samulsināja gan Gobzemu, gan citus Facebook lietotājus.

Levits video runā par to, ka situācija ar Covid-19 valstī patlaban ir ļoti nopietna. Valdības un sabiedrības cīņa neesot pietiekami efektīva, jo pēdējās dienās Covid-19, kā saka Levits, sāk uzvarēt.

"Proti, situācija ir tāda. Puse no mūsu iedzīvotājiem ir vakcinēti, otra puse nav vakcinēti. Tie, kas ir vakcinēti, ir vairāk un daudz vairāk pasargāti, savukārt tie, kas nav vakcinēti, tos tagad Covid, kā saka, ņem tagad priekšā pa pilno," TV ēterā izteicās Levits.

"Situācija nopietna. Tos, kuri ir saslimuši, tos kovids ņem priekšā," video komentēja Gobzems.

Nesen vēstījām, ka mikroblogošanas vietnes Twitter lietotaji aktīvi diskutēja par kādu video, kurā Valsts prezidents Egils Levits redzams, uzrunājot skolēnus 1.septembrī.

Lai gan komentāros tika atklāts, ka video nav tapis šogad, liela daļa Twitter lietotāju steidza ironizēt par prezidenta runas mākslu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:24

Jaunākās diskusijas