Ironizē par Aināra Šlesera dīvainajām aktivitātēm soctīklos

tautaruna.lv 23.septembris 2021, 9:20
 
Kaspars Krafts/F64
Kāds mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājs vērsis uzmanību politiķa Aināra Šlesera aktivitātēm vietnē, rakstot, ka Šlesers vēlas atgriezties ne tikai Latvijas politikā, bet arī Twitter vidē.
Vērīgais Twitter lietotājs pamanījis, ka Twitter ir pieci profili ar Aināra Šlesera vārdu.

"Nez vai ir vēl kāds Latvijas pilsonis, kurš ne tikai politikā grib atgriezties 5.reizi, bet arī Twitter lietošanā nav zaudējis cerību. Šlesers, kurš gan cits! Kapēc es vēl neesmu redzējis viņa YouTube motivational video?" raksta Twitter lietotājs.

Izpētot profilus, jāsecina, ka patlaban nav aktīvs neviens no tiem. Profilos ieraksti vai nu nav veikti vispār vai arī pēdējie ieraksti publicēti pirms vairākiem gadiem.

Kā tika vēstīts nedēļas nogalē, uz partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) līdera Aināra Šlesera izsludināto pasākumu par brīvprātīgu vakcināciju sestdien pusdienlaikā Rīgā, 11.novembra krastmalā, bija sapulcējušies vairāk nekā 1000 cilvēku.

Šlesers kritizēja "Levita-Kariņa režīmu", uzsverot, ka iedzīvotājiem ir jābūt brīviem, kā tas tika panākts līdz ar neatkarības atjaunošanu. Viņš uzsvēra, ka esošajai varai ir jāaiziet. Ja valdība neizpildīs izvirzītās prasības, paredzēts, ka jauns pikets notiks 2.oktobrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas