"ŠlesoVac"; soctīklos dalās ar senu video par poti pret Šleseru

tautaruna.lv 17.septembris 2021, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Sociālajos tīklos vairāki cilvēki dalījušies ar 2014. gada humoristiskā raidījuma "Valstī viss ir kārtībā" sižetu, kurā tiek piedāvāta vakcīna "ŠlesoVac".

Vairāki cilvēki soctīklos dalījušies ar humora raidījuma "Valstī viss ir kārtībā" sižetu, kurā parodēta reklāma vakcīnai pret ērcēm, kā vakcīna pret "Šlesera piesūkšanos". 2014. gada raidījumu veidoja Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze, Nadežda Kokina, Jānis Skutelis un Zuarguss.

Ar video mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies žurnālists Arnis Krauze, komentārā rakstot: "10 gadus sens video. Un Valters Krauze jau tad paredzēja potēšanas aktualitāti."

"Tiem, kuriem C19 vakcīnas ir par jaunu vai nepārbaudītu, šeit ir piedāvājums ar senu un pārbaudītu medikamentu: ŠlesoVac. Tas pasargās noteikti. Ja ne no C19, tad no muļķību darīšanas vēlēšanās," raksta žurnāliste Iveta Buiķe.

"Lūdzu, Latvijas tauta, Tev vajag ŠlesoVac. Steidzami jāiepērk šīs vakcīnas. Varbūt tāpēc Šleseram tik ļoti kremt vakcinēšanās, jo pirms 10 gadiem tā, izrādās, mūs pasargāja," pauž biedrības “Ekodizaina kompetences centrs”, Valdes priekšsēdētāja un eksperte Jana Simanovska.

Kā zināms, 10. septembrī Uzņēmumu reģistrā reģistrēta politiskā partija "Latvija pirmajā vietā", kuras līderis ir kādreizējais politiķis Ainārs Šlesers.

Partijas dibinātāju vidū ir arī uzņēmējs Arnis Gromovs, Viļa Krištopana sieva Aija Krištopane, influenceres Maija Armaņeva un Elīna Didrihsone, džeza dziedātāja Jolanta Gulbe un viņas vīrs, mūziķis Deniss Paškevičs, bijušais Pašvaldības policijas vadītājs Jānis Geduševs un citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas