Cilvēki atkal "iesmej" par Levita vārdiem

tautaruna.lv 10.septembris 2021, 9:20
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotaji aktīvi diskutē par kādu video, kurā Valsts prezidents Egils Levits redzams, uzrunājot skolēnus 1.septembrī.
"Es domāju, ka ir ļoti labi, ka jūs, piemēram, kad ņemsiet kredītu automašīnai, varēsiet paši izrēķināt, kādi ir izdevīgākie kredīta noteikumi," savā uzrunā sacīja Levits.

Lai gan komentāros tiek atklāts, ka video nav tapis šogad, liela daļa Twitter lietotāju steidza ironizēt par prezidenta runas mākslu.

"Viņš ir labākais lv komiķis. Nopietni. Pat ja es nezinātu, ka tas ir prezidents (t.i nebūtu nekādu politisku aizspriedumu utt), es viņu liktu virs Gata Kanda. Tāds melns piesitiens + pilnīgākais bezsakars. Būtu tik forši, ja viņš tiešām būtu tikai komiķis."

"Galīgi nepārsteidz. Pārsteigts biju tad, kad pirmajās prezidenta kandidātu TV tiešraides debatēs Levits nespēja sakarīgi sasiet teikumu un uz katru jautājumu atbildēja ar lozungiem no partiju programmām. Pētīsim, attīstīsim, utt. Kā vispār tādi ļautiņi nonāk tur, kur nonākuši?"

"Nu viss pareizi ,tam jau izglītība ir domāta -lai paņemtu kredītu."

"Brīvrunas-griba. Kad prezidents pats gudrs un neļauj citiem sarakstīt savas runas."

"Galvenais ir tikai gribēt, un pasaule sadodas rokās, lai par prezidentu varētu kļūt arī cilvēks, kurš neko nespēj prezentēt."

"Varbūt vajag uztaisīt kartona prezidentu, līdzīgi kā Jurašu, un būs lielāka jēga no viņa?"

Tikmēr vēl daļa komentētāju gan atbalstīja prezidenta sakāmo.

"Nav tik traki: ASV bērns skolā tiešām iemācās aprēķināt kredītus ar Excel funkciju PMT(), bet LV to skolā diemžēl nemāca, māca tikai Banku augstskolā. Viņš to nevarēja iedomāties."

"Man dažreiz šķiet, ka Viņš runā kā lunis tāpēc, ka liela daļa no sabiedrības ir luņi. Mož speciāli. Nu tā, lai lielākā daļa saprot."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas