Skolas vasaras nometnē 13 gadīgai skolniecei piedzimst mazulis

Portāls nra.lv 29.jūlijs 2021, 11:30
 
Pixabay
Skolas vasaras nometnē, kas atrodas Lietuvā, Alītas rajonā, 13 gadus vecai skolniecei jūlija vidū piedzima mazulis. Ne jaunā māmiņa, ne nometnē ar skolēniem strādājošie pedagogi, ne arī vecāki līdz bērna piedzimšanai pat nenojauta, ka skolniece ir stāvoklī, ziņo lrytas.lt

Pusaudzei dzemdību kontrakcijas sākās vasaras nometnes laikā un, iespējams, sākotnēji neviens nesaprata, kas ir sāpju cēlonis. Ātrā palīdzība tika izsaukta pēdējā brīdī. Bērniņš nāca pasaulē naktī uz 14. jūliju nometnes teritorijā. Jaunā māmiņa ar bērnu steidzami tika nogādāta Alītas apriņķa slimnīcā. Slimnīcas personālam radās iespaids, ka pati meitene vēl nav līdz galam sapratusi notikušo. Kā pastāstīja Alītas slimnīcas direktora vietnieks Dmirtijus Kačiurinas, bērns piedzimis priekšlaicīgi. Par laimi, nekādas komplikācijas neesot bijušas.

Pagaidām nav zināms, kas ir bēna tēvs. Šis gadījums interesējis arī likumsargus. Tiek plānots veikt DNS testu, lai noskaidrotu bērna tēvu.

Tauta Runā jau vēstīja, Lielbritānijā šogad mazulis piedzimis 11 gadus vecai jaunai māmiņai. Meitene bija palikusi stāvoklī desmit gadu vecumā. Bērns piedzima 2021. gada jūnija beigās, 31. grūtniecības nedēļā. Arī šīs dzemdības bija šoks vecākiem, jo arī viņi nebija nojautuši par meitas grūtniecību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas