Līgai Krapānei viens paraksts maksāja darbu Valsts kontrolē; šodien bija viņas pēdējā darba diena

tautaruna.lv 27.jūlijs 2021, 18:37
 
Inga Nestere/F64
Pirms diviem mēnešiem valsts kontrolieris Rolands Irklis uzteica darbu Valsts kontroles (VK) iekšējās komunikācijas nodaļas vadītāja Līgai Krapānei, kura kopā ar citiem 150 Latvijas iedzīvotājiem un ekspertiem parakstīja valsts augtākajām amatpersonām nosūtīto vēstuli ar jautājumiem par vakcināciju pret Covid-19. Šī bija Līgas Krapānes beidzamā darba diena Valsts kontrolē, kuras lieliskajai komandai, kā izteicās pati Līga Krapāne, pievienojās pirms trijiem gadiem.

“Ļoti īpaša darba vieta ar ļoti īpašiem kolēģiem. Daudz mācījos, var teikt, ka nekur iepriekš savā darba pieredzē nebiju tik daudz mācījusies raudzīties uz lietām no valsts labuma pozīcijas - tieši tā, kā to savā darbā allaž vērtē revidenti. Šeit es sastapos ar cilvēkiem - patiešām savas valsts un ikdienā darāmā patriotiem, kuri TIC, ka Latvija var būt godīga, atbildīga un veiksmīga valsts. Man bija GODS strādāt šajā komandā, pateicos par doto iespēju bijušajai valsts kontrolierei Elitai Krūmiņai!” sociālajā vietnē “Facebook” raksta Līga Krapāne.

Viņa atzīst, ka viņas paraksts vēstulei valsts augstākajām amatpersonām saistībā ar komunikāciju Covid-19 jautājumos kļuva par pamatu ''aiziešanai'' no šī darba. “Sākotnējās sajūtas bija - šoks par to, vai tiešām kas tāds var notikt brīvā un demokrātiskā valstī? Tomēr izrādās, ka var. Šobrīd- divus mēnešus pēc notikušā - mana sajūta ir pāraugusi stingrā pārliecībā, ka gribu un varu sevi aizstāvēt. Tieši tā arī rīkošos, jo nekas nav beidzies un nekas nav zaudēts! “ uzsver L. Krapāne.

Tauta Runā jau rakstīja, ka cilvēki, uzzinājuši, ka Līgai Krapānei darbs jāatstāj viena paraksta dēļ, bija . ( https://tautaruna.nra.lv/sakums/349622-soctiklos-sasutums-par-krapanes-atlaisanu-vienas-vestules-del/)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas