Ar "TikTok" palīdzību atrasta pirms 18 gadiem bez vēsts pazudusi meitene

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 17:41
 
Ekrānuzņēmums no People/KENNEWICK POLICE DEPARTMENT
2003. gadā īsi pirms savas piektās dzimšanas dienas pazuda maza meitenīte. Pēc 18 gadiem, iespējams, pazudusī meitene ar sociālo mediju palīdzību ir atrasta, vēsta medijs "People".

Dienu pirms savas piektās dzimšanas dienas bez vēsts pazuda Sofija Juraza.

Pēc 18 gadus ilgām ģimenes cerībām, policijas meklēšanas, iespējams, izdevies noskaidrot, kur atrodas pazudusī nu jau 22 gadus jaunu sieviete.

Kāds Meksikā populārs sociālo mediju satura veidotājs bija devies ielās, lai intervētu cilvēkus. Viņš sastapa, kādu 22 gadus jaunu sievieti, kura likās mazliet aizdomīga.

Intervijas laikā sieviete atzina, ka viņai nepatīkot svinēt savu dzimšanas dienu.

"Patiesība ir tāda, ka man nepatīk dzimšanas dienas," Sofija atzina īsā videoklipā.

Viņa intervētājam atzina, ka viņa vēlas, lai pie viņas ierastos ģimene, jo viņa nezina no, kurienes nākot.

"Es vēlētos, lai man atnāk pakaļ ģimene, jo es esmu nolaupīta."

Videoklips ar meitenes atzīšanos tika ievietots sociālajā medijā "TikTok". Ātri vien šis īsais video pievērsa ļoti lielu sabiedrības uzmanību.

Video sasniedza arī policiju. ASV, Vašingtonas Kennwikas policijas departaments pauda, ka jaunā sieviete varētu būt tā pati meitenīte, kuru īsi pirms piektās dzimšanas dienas, 2003. gadā, bez vēsts pazuda.

Kopš videoklips tika publicēts ir pagājuši vairāki mēneši. Video tiešsaistē tika ievietots martā. Šobrīd policija strādā pie tā, lai sazinātos ar jauno sievieti un noskaidrotu visus lietas apstākļus. Policija cer sastapt jauno sievieti, lai veiktu DNS pārbaudes un pārliecinātos, vai viņa ir tā pati meitene, kas pirms 18 gadiem pazuda.

"Mums ir jācenšas šo lietu novest līdz saprātīgam secinājumam, lai uzzinātu vai tā ir Sofija, vai nav," atzina izmeklētājs Als Vehners.

Šobrīd policijas ir sazinājusies ar iespējamo Sofijas ģimeni, kura apgalvo, ka tā varētu būt viņu meita, kas pazuda pirms 18 gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas