"Tā var notikt tikai Floridā"; pasta apmeklētājs šokā par redzēto

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 19:42
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
ASV, Floridā pasta apmeklētāju naktī pārsteidzis nelūgts "viesis", vēsta medijs "People".

Floridas, "Spring Hill" pasta apmeklētāju naktī, ap pulkstens 03:30, pārsteidza vairāk nekā divus metrus garš aligators.

Kāds apmeklētājs naktī bija devies uz pasta nodaļu, lai nosūtītu sūtījumu, kad dodoties iekšā ēkā, viņu pārsteidza milzu aligators.

Policija apstiprina, ka tika saņēmta informāciju par to, ka pasta nodaļas vestibila zonā "klīst" milzu aligators. Policisti skaidroja, ka milzu rāpulis bija pamanījies iekļūt pasta nodaļā pa elektroniskajām durvīm.

Tā kā ēkā ir uzstādītas automātiskās divviru durvis, policija lēš, ka tieši tāpēc aligatoram ir izdevies iekļūt iekšā pasta nodaļā.

Uz notikuma vietu tika izsaukti dzīvnieku ķērāji, kuri drošā veidā evakuēja aligatoru no ēkas un aizveda prom.

Policija ar nakts notikumiem pasta nodaļā dalījās sociālajā medijā "Facebook". Medija lietotāji neslēpa sašutumu par redzēto.

"Ak Dievs, neticami", "Tas ir traki. Tas patiešām ir aligators", "Tā var notikt tikai Floridā, čūskas un aligatori.."

Savukārt kāds cits sociālā medija lietotājs bija pārsteigts par to, no kurienes ir ieradies šis aligators. Viņš atzina, ka tuvākā ūdenstilpne atrodas netālu no lielceļa, kurā visbiežāk ir manāma intensīva satiksme.

Savukārt citi cilvēki par nelāgo situāciju pasmējās.

"Laikam viņam bija sūtījums, ko nosūtīt", "Viņš, iespējams, bija sakarsis un bija nepieciešams kondicionieris", "Viņš pārbaudīja vai paciņa ir nosūtīta".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas