Sieviete bērnībā rakstītajā vēstulē nākotnes vīram un atklāj, ko pārsteidzošu

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 21:00
 
pexels.com
Bērnībā uzrakstīta vēstule nākotnes vīram pārsteidz jaunlaulātos kāzu dienā, vēsta medijs "Mirror".

Kāda sieviete sociālajā medijā "TikTok" dalījās ar vēstuli, kuru bija uzrakstījusi bērnībā savam nākotnes vīram.

Vēstules saturs ieguvis plašu rezonansi internetā.

Sieviete atklāja, ka kāzu dienā izlasot to, ko viņa bija rakstījusi pusaudžu gados ir pārņēmušas jocīgas sajūtas. Vēstulē rakstītais ir neticamā kārtā piepildījies.

"Kas ir kaut kas tāds, kas jums liekas nepatiess, bet tomēr ir reāls?" Atbildot uz šādu jautājumu, sieviete vērsās pie saviem sociālā medija sekotājiem.

"Tātad, kad man bija aptuveni 15 vai 16 gadi, dažas meitenes manā draudzē rakstīja mīlas vēstules saviem nākotnes vīriem, man bija tāda sajūta, ka, ak, cik tā ir forša ideja, es arī to darīšu," vēstules tapšanas procesu skaidroja sieviete.

Sieviete atzina, ka viņa ir uzrakstījusi vien divas vēstules, ielikusi piezīmju grāmatiņā un par tām aizmirsusi, līdz pat kāzu dienai.

Līgava vēstuli uzdāvināja topošajam vīram, viņu kāzu dienā.

Brīdi, kad tapa vēstule, pāris nebija pazīstams, tāpēc vēl pārsteidzošāks fakts izrādījās tas, ka to, ko sieviete ir minējusi vēstulē, tas attiecās uz jauno vīru.

"Vienā no vēstulēm es biju uzrakstījusi neskaidru Bībeles pantu, kuru atradu savā Bībelē," vēstulē bija ierakstīts Nahum 1:7.

Šis neskaidrais pants izrādījās ir uztetovēts uz jaunā vīra rokas.

"Kad es viņam iedevu vēstuli, mūsu kāzu dienā, mēs sapratām, ka Nahum 1:7 pants viņam ir uztetovēts uz rokas. Viņš tetovējumu ir ieguvis tieši tajā pašā gadā, kad es rakstīju vēstules."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas