FOTO: "Es zinu, ka tā ir atkarība"; brazīliešu modele vēlas iegūt pasaulē lielāko dibenu

tautaruna.lv 12.jūnijs 2021, 22:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Brazīliešu izcelsmes modele, fitnesa fanātiķe Vanesa Ataide sev ir izvirzījusi īpašu mērķi. Viņa vēlas iegūt pasaulē lielāko dibenu, vēsta medijs "Daily star".

Vieglākais veids, kā sasniegt šādu mērķi, būtu doties pie plastikas ķirurga un iegūt šādas aprises mākslīgi. Tomēr modele savu sapni vēlas sasniegt dabiski.

Vanesa uz sporta zāli mēdz doties jau četros no rīta.

35 gadus vecās kultūristes vēlas, lai viņas sēžamvietas zona sasniegtu 130 centimetrus.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Lai ātrāk sasniegtu savu mērķi modele ne tikai ievēro stingru fizisko aktivitāšu plānu, bet arī diētu.

Dienas laikā viņa notiesā sešas olbaltumvielām bagātas maltītes, lai palielinātu muskuļu masu un palīdzētu organismam atjaunoties pēc fiziskajām aktivitātēm.

"Es zinu, ka tā ir atkarība. Brīdī, kad es sasniedzu savu mērķi, es neapstājos, es gribu vēl vairāk," savu mērķi, iegūt pasaulē lielāko dibenu, komentē Vanesa.

Vanesa skaidroja, ka viņas šī brīža mērķis ir iegūt lielāko dibenu Brazīlījā, taču, kad tas tiks sasniegts, viņa turpinās virzīties uz priekšu, lai iegūtu lielāko sēžamvietu pasaulē.

Lai arī Vanesa saņem neskaitāmu fanu atbalstu, bieži vien viņa dzird arī kritiku. Tomēr modele atzīst, ka skarbie vārdi nespēj viņu apturēt. Viņa ir apņēmības pilna sasniegt savu mērķi.

"Cilvēki, kuri citus tiesā pēc viņu ķermeņa, ir ļoti nemīlēti un nelaimīgi. Personas, kuras ir apmierinātas ar sevi, netērē laiku citu kritizēšanai," skauģiem reiz bija sacījusi modele.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas