Soctīklos: Cilvēki neslēpj, ka ļoti vīlušies kādā pašmāju produktā

tautaruna.lv 20.oktobris 2023, 4:00
 
Pixabay
Grāmatu apgāda "Zvaigzne ABC" īpašniece un valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka vietnē "Facebook" neslēpj, ka jūtas vīlusies - iecienītajā sviestā pamana ko viņai nepieņemanu.

"Šo sviestu man RIMI iestāstīja prezentētāji akcijā. Garšīgs ļoti, ļoti - pliki uz maizes! Mūsmājās jau apēstas daudzas paciņas. Un tikai tagad, kad fotografēju šo produktu paslavēšanai, ar kameru palielinātajā tekstā izlasu, ka sastāvā bez trifeļu eļļas ir arī palmu tauki, rapšu eļļa, olīveļļa un aromatizētāji. Viss! Šis iepakojums diez vai tiks izēsts! Kur, ellē, parastam 82% sviestam var piedabūt klāt vēl palmu taukus un visādas eļļas? Kam to vajag un KĀPĒC?" neizpratnē taujā V. Kilbloka.

Raita: Vai, nebiju ieskatījusies! Pat domu nepieļāvu, ka sviestam var pievienot palmu eļļu...

Elza: Jā, es ar vīlos sastāvā. Garšīgs gan ļoti

Ināra: Ik sestdienu nopērku no zemnieka 1 l krējuma un uztaisu sviestu! Nedēļai pietiek! Plus- padzeros paniņas! Tik vienkārši!

Dace:

Kaut ko tādu pat nevarēju iedomāties! Jāsāk lasīt, kas katram lācītim vēderā.
Gunita; Tad jau tas vairāk nav sviests, bet kaut kāds kokteilis par tēmu "Sviests"

Guna: Droši vien trifeles bija iekš tiem palmu taukiem un eļļām. Svaigas jau nepievienoja. Starp citu, lasīju, ka pilnīgi hidrogenēti palmu tauki nav kaitīgi veselībai (nu, tādā pašā mērā kā sviests u.c. piesātinātie tauki). Tie ļaunie ir daļēji hidrogenētie - tie satur sliktās transtaukskābes.

Gunta: Ui....es arī reizēm pirku....un nelasīju

Agnese: Es nekad nepārbaudu, ja ir 82%. Būs jāsāk. Tas ir vienkārši pretīgi!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas