Putina preses sekretārs atklāj, ko dara Krievijas prezidents, kad Kremlim uzbrūk bezpilota lidaparāti

Portāls nra.lv 5.jūnijs 2023, 14:05
 
Pixabay.com
Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs medijos dalījies ar informāciju par to, ko Putins dara brīžos, kad viņam paziņo, ka virs Maskavas lido nezināmi bezpilota lidaparāti, raksta unian.net.

Pēc Peskova teiktā, Krievijas Federācijas prezidents gandrīz visu laiku “ir postenī un gatavs darbam” un operatīvi saņem ziņojumus par situāciju no Aizsardzības ministrijas un Ārkārtas situāciju ministrijas.

Atbildot uz žurnālista jautājumu, kā tieši Putinam nakts vidū tiek ziņots par šādiem uzbrukumiem, Peskovs sacīja, ka “tā jau ir iekšējā virtuve”.

Atgādinām, ka 3. maijā Maskavā ielidoja nezināmas izcelsmes bezpilota lidaparātu grupa, uzbrūkot Kremlim, kā rezultātā vienai no Putina administrācijas kompleksa ēkām tika sabojāts jumts.

Krievijas Federācija pavēstīja, ka tādā veidā Ukrainas specdienesti centušies Putinu likvidēt. Tomēr Ukrainas prezidents Zelenskis sacīja, ka Kijiva uzbrukumā nav iesaistīta.

Vēlāk bijušais prezidenta kancelejas vadītāja padomnieks Aleksejs Arestovičs norādīja, ka Ukrainai nav izdevīgi izraisīt eskalāciju kaujas laukā, tāpēc, visticamāk, tā bijusi provokācija no Krievijas puses.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas