"Labākais bizness Latvijā"; tviteristi apbrīno kāda Latvijas uzņēmuma veiksmes stāstu

tautaruna.lv 4.jūnijs 2023, 9:14
 
pixabay.com
"Twitter" publicēti dati par visiem zināmo portālu ss.com, kurš nu jau gadu desmitiem ir populārākā sludinājumu vietne. Lai pēdējo gadu laikā parādījušies jauni un mūsdienīgi sludinājumu portāli, ss.com patur savas līdera pozīcijas.

Ieraksts "Twitter": "11 miljonu apgrozījums, 9,4 miljonu peļņa. 8 darbinieki, investīcijas produktā vizmaz pēdējā dekādē - tuvu nullei. Cik konkurentu nav mēģinājuši atņemt tirgus daļu, bez variantiem. Visi UX/UI māsteri stūrī turpina griezt vēnas. ss.com - labākais bizness Latvijā."

Komentētāji apspriež iespējamos variantus, kāpēc nevienam citam portālam nav izdevies sastā'dit pietiekamii lielu konkurenci un gāzt no pjedestāla ss.com: "Un pat FB nevar atņemt neko ar savu marketplace"

"Lielisks piemērs, nozarei, kurā strādā vairākuma princips. Līdzīgi ir ar sociālajiem portāliem un iepazīšanās portāliem - sabiedrībai ir nepieciešama vietne, kur ir visi. Gāzt no troņa var tikai cits milzis."

"Ja es spētu atgriezties laikā ar šī brīža zināšanām, es nepirktu bitkoinus, bet izveidotu ss.com un tagad copētu kaut kur upmalā ar 9 ļamu profitu neko nedarot."

"Latvijas Craigslist. Un tad lai vēl cilvēki pasaka, ka zīmolam nav nozīmes. Ja spēj radīt industrijas = zīmols asociāciju (sludinājumi = ss.com) tad tālāk ir viegla burāšana."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas