Latvijas Hokeja federācijas ieraksts "uzspridzina" soctīklus

tautaruna.lv 10.jūnijs 2023, 1:00
 
Pixabay
Latvijas Hokeja federācija vietnē "Facebook" publicējusi aizkustinošus patiecības vārdus visiem Latvijas iedzīvotājiem. Ieraksts zibenīgā ātrumā izpelnījās cilvēku ievērību.
"Tev, medaļniek!
Zināt, kādēļ Mārtiņš Dzierkals, nule pēc atgriešanās mājās, aiznesa savu medaļu parādīt bērniem spēļu laukumiņā? Vai Artis Ābols, noķerts lielveikalā, ļauj piemērīt svešiniekam savējo? Jo kripata no medaļas nu pieder jums katram. Simtiem bilžu ar laimīgiem lieliem un maziem medaļniekiem redzamas sociālajos tīklos un ceļo starp čata grupiņām. Grūti atminēties, kas spējis tik ļoti saliedēt Latvijas iedzīvotājus pēdējā desmitgadē.
Latvijas hokeja izlases panākums mūsu valsts iedzīvotājiem izrādījies tieši tik svarīgs, ka dažbrīd vārdiem nebija vietas - aizlūza raupjas balsis un runāja laimes asaras - gar vaigiem ritēja “paldies” mūsu izlases puišiem, treneriem un komandas personālam.
Daļa no medaļas ir Jums, mammas un tēti - par to, ka vedāt, stūmāt, vilkāt, atbalstījāt, motivējāt, maksājāt, atteicāties, jutāt līdzi. Paldies ikvienam mazā sportista vecākam Latvijā, mēs zinām šīs rūpes un ziedošanos. Mēs sapņojam, ka sausais atlikums pēc šīs uzvaras būs augstākā prioritāte bērnu un jauniešu sportam varas gaiteņos.
Daļa no medaļas ir Jums, treneri un klubu darbinieki - Jūs ne tikai veidojat spēli, Jūs mācāt dzīvi. Jūsu darba rezultāts ir mērāms ne tikai medaļās un decibelos starptautiskās arēnās, bet arī krietnos cilvēkos.
Daļa no medaļas ir Tev, līdzjutēj, ka biji izlases vairākuma maiņā. Mums kopā izdevās vareni. Tu, liels vai mazs, Rīgā vai Daugavpilī, biji tas ķieģelis Šilova mūrī un tajā mītiskajā mājas sienā, kas palīdz.
Daļa no medaļas ir kā likumsakarīgs atalgojums par ieguldīto Latvijas Hokeja federācijas darbu - plānveidīgu un neatlaidīgu. Visas Latvijas vīriešu nacionālās hokeja izlases spēlē augstākajās divīzijās, abas sieviešu izlases pamazām kāpj augšup pa zemāko divīziju kāpnēm, mūsu labākie tiesneši tiesā Pasaules augstākajās divīzijās labākās hokeja spēles, palielinās meiteņu un zēnu skaits, kuri grib nodarboties ar hokeju.
Arī organizatora, “Hokeja Akadēmija”, profesionālo veikumu augstu novērtējusi Starptautiskā Ledus hokeja federācija, PČ dalībnieki, tiesneši, žurnālisti, viesi no daudzām valstīm. 11 mēnešu laikā motivēta komanda paveica lielu darbu, lai hokeja svētki Rīgā notiktu bez aizķeršanās. Aizkadrā palikušas ne tikai darba dienas, bet arī daudzu cilvēku darba naktis. Tas ļāvis organizatorisko latiņu uzstādīt tik augstu, lai Ostravas un Prāgas kolēģiem nākamgad būtu jāizaicina savas profesionālās robežas.
[..]
Paldies AirBaltic par spārniem.
Mūsu darbs bija Latvijai!" raksta Latvijas Hokeja federācija.
Jau ziņots, ka Latvijas hokeja valstsvienība ar 4:3 pagarinājumā uzvarēja ASV izlasi spēlē par 3. vietu un pirmo reizi izcīnīja medaļas pasaules čempionātā, turnīru noslēdzot bronzas laureātu godā.
Starp citu, "JCDecaux Latvija" ziņoja, ka 29.maijā pie Brīvības pieminekļa savus varoņus sveikt bija ieradušies ap 52 000 cilvēki.
"Tieši tik daudz un vēl vairāk atbalstīja, lepojās un gavilēja!
Kā mēs to ieguvām? All Unite sensori ir uzstādīti vairākās lokācijās un skaita Wi-fi signālus, kas ir pārvietojušies 50 m rādiusā no sensora. Dati tiek šifrēti un atbilst visiem datu drošības un aizsardzības standartiem, tie palīdz ieraudzīt kopējo plūsmu un unikālos kontaktus pilsētā," skaidro uzņēmums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:49

Jaunākās diskusijas