VIDEO: Neapzinīgs "BMW" vadītājs Jūrmalā teju izraisa traģisku negadījumu uz ceļa

tautaruna.lv 2.jūnijs 2023, 7:00
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietots kāda videoreģistratora uzņemts kadrs netālu no Jūrmalas Pumpuru vidusskolas. Tajā var redzēt, kā kāds ļoti neapzinīgs "BMW" automašīnas markas vadītājs teju izraisa nopietnu ceļu satiksmes negadījumu.

Video redzams, kā krustojumā esošajos luksaforos deg oranžais brīdinājuma signāls. Citas automašīnas ir apturējušas kustību, lai ielu varētu šķērsot bērni, taču kāds autovadītājs šo visu centās klaji ignorēt.

Autovadītāji apstājas pie gājēju pārējas, lai pāri ceļam varētu tikt skolēni. Vienam skolēnam izdodas tik pāri, taču nākamie piedzīvo izbīli.

Tik tikko, sperot kāju uz ceļa braucamās daļas, viņi spēj ātri reaģēt un palekt atpakaļ uz trotuāru, jo kāds negodprātīgs šoferis nolēmis bērnus ceļam pāri nelaist un lielā ātrumā traucas uz priekšu.

Par laimi skolēniem piemita ātra reakcija un izdevās izvairīties no nopietna nelaimes gadījuma.

"Labi, ka bērni kaut ko dzirdējuši par CSN, pretēji BMW vadītājam Pagrieziens uz Pumpuru vidusskolu," šādi uzņemtos kadrus komentēja video publiskotājās.

Vairāki soctīkla lietotāji komentēja redzēto video un atzina, ka par šādu rīcību pienākas bargs sods:

"B**, nu labi, ka bez nobrauktiem bērniem! Nu, ja viņam neatņem par šo tiesības uz kādu laiku, tad mums ir jāmaina likumi. Tā nedrīkst būt," vīlies bija komentētājs.

"Ļoti ceru, ka video kopā ar iesniegumu ir iesniegts policijai," cerot uz taisnīgu "tiesu" rakstīja kāds cits.

"Jūrmalā gājējiem jāuzmanās jo īpaši. Cilvēki ar glauniem auto pie gājēju pārejām nebremzēs un tur laiku pa laikam nāvējoši notiec cilvēkus. Vietējā pašvaldības policija to respektē un nekādas kontroles tur nav," atklāja "Twitter" lietotājs.

"Pat atmetot visus CSN, dzelteno signālu un stāvošu mašīnu. Tak kaut tur zaļais būtu dedzis. Bērni un pāris uz ceļa jau. Cik debīlam ir jābūt, lai tur nespstātos," dusmīgi rakstīja kāds cits.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:59

Jaunākās diskusijas