Ukraiņu astroloģe: Es redzu lielas sēras Ukrainā tuvākajā laikā

tautaruna.lv 25.maijs 2023, 15:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
Ukraiņu astroloģe Andgelīna Vakuļina sabiedrībai publicējusi savu prognozi - tajā viņa paredz, ka Ukrainu tuvākajā laikā sagaida plaši Krievijas terori un masveida apšaude, stāsta unian.net.

Viņasprāt, upuru varētu būt daudz, var atkārtoties tāda pati situācija, kāda notika Vinnicā, kad raķete ietriecās tirdzniecības centrā, un rezultātā gāja bojā daudzi cilvēki.

“Tuvākās nedēļas būs satraucošas. Būs cilvēku sēras, kas radušās apšaudes rezultātā vai līdzīgā situācija kā Dņipro un Vinnicā. Būs daudz trauksmju, un ne tikai naktī,” stāstīja Vakuļina.

Astroloģe brīdina, ka vislielākās briesmas draud Dņipro un tās reģiona iedzīvotājiem - sieviete apgalvo, ka viņas prognozes vēsta par vairāku dienu garām apšaudēm.

Tomēr Vakuļina mierina, ka Ukrainai pietikšot spēka doties pretuzubrukmā un ka tuvākajā laikā daļa okupēto teritoriju atgriezīsies Ukrainas kontrolē.

Atgādinām, ka agrāk astrologs Vlads Ross izteica prognozes, ka karš starp Ukrainu un Krieviju beigšoties ne ātrāk kā 31. oktobrī un tikai pēc Putina nāves - turklāt nāve būšot nevis slimības rezultāts, bet to cilvēku roku darbs, kas ir gatavi veikt apvērsumu Krievijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas