Ždanokas palīdzes komentārs par Latvijas hokejistu uzvarām sanikno iedzīvotājus

tautaruna.lv 24.maijs 2023, 9:00
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas palīdzes un Rīgas domes deputātes Innas Djeri vakardienas komentārs par Latvijas hokejistu uzvarām pasaules čempionātā ne pa jokam nokaitinājis cilvēkus.

"Latvijas hokeja izlase ceturtdaļfinālā ir labas ziņas. Apsveicu!

Bet kāda jēga no visām šīm uzvarām, ja Krievijas izlase nav čempionātā? Patiesībā, tāpēs es ne īpaši priecājos.Kā šie uzvarētāji pēc tam runās par savu balvu vērtību šajā Pasaules kausā, ja nebūs galveno sāncenšu?" raksta deputāte.

Komentārs izpelnījies asu kritiku.

Valts: Čemodāns, stacija, Krievija!!!

Armands: Ja neesi pamanījusi, pašlaik notiek lielākais militārais konflikts kopš WW2. Kamēr krievu armija nav izdzīta no Ukrainas, nevar būt ne mazākās runas par ru/by dalību jebkādos dzīves svētkos.

Una: (sarkasms): protams, nekam bez krieva nav jēgas! Piekāš to karu Ukrainā, galvenā sāpe, ka "mūsu puisēni" netika slidas izvizināt!

John: Priekš kam mums slepkavu un izvarotāju komandu vajag?

Antra: Beidzot spēles ir bez principialitātes piegaršas. Visi priecājas par visiem. Jūtama cita atmosfēra, brīvāka, daudz draudzīgāka. Tā kā ir labi, var iztikt arī bez krievijas.

Raimonds: Krievijas izlase tagad var droši spēlēt kādā no Pakistānas, Indijas un/vai Ķīnas līgām, varbūt pat Ziemeļkorejas. Kas zin, varbūt izveidos kopēju līgu un Jūs Inna varēsiet fanot.

Māris: Interesanti, kad jūs sapratīsiet, ka jākravā koferi, un jāpazūd no mūsu zemes? Brauc tak uz to Krieviju, ja tev dvēsele sauc.

Guna: Agresoram, kurš slauka no zemes virsas nost pilsētas, laupa, izvaro un slaktē civiliedzīvotājus, nav vietas civilizētās pasaules norisēs. Nekādās. Un ir ļoti, ļoti pretīgi, ka Rīgas domē ir cilvēki "vates". Kaut gan - viņi ir daudzviet. Piektā kolonna te spēcīga. Arī pēc posta atbalstītāju ierakstiem redzams.

Jana: Kamēr Krievija neuzvedīsies kā civilizēta valsts, starptautiskajās sporta sacensībās tās komandām nav ko darīt. Starp citu, lasīju baltkrievu rakstnieces, Nobela prēmijas laureātes grāmatu “Pēdējie liecinieki” par 2. Pasaules kara baltkrievu bērnu atmiņām un domāju par ukraiņu bērnu atmiņām. Iesaku izlasīt tieši tādā gaismā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas