Diskusijā tviterī: Gaidot Ukrainas pretuzbrukumu, "Krievija šobrīd jūk prātā"

tautaruna.lv 20.maijs 2023, 11:00
 
Scanpix
Jau ilgāku laiku medijos tiek apspriests Ukrainas armijas iespējamais pretuzbrukums. To, ka tāds būs, nenoliedz arī amatpersonas Kijivā, taču nav lielu šaubu, ka līdz šim medijos noplūdušās ziņas par pretuzbrukuma mērķiem ir lielākoties dezinformācija, lai maldinātu Krievijas spēkus par to, kurā vietā un kad viņiem maksimāli jāmobilizē savas aizsardzības līnijas, pirms laika rakstīja "Neatkarīgā".

"Līdz šim bija diskomforts, ka Ukrainas pretuzbrukums kavējas, bet tagad ir sajūta, ka tā pat ir labāk. Krievija šobrīd vnk jūk prātā - Prigožins vārdiski uzbrūk Šoigu un musina karavīrus, kara korespondenti sēj paniku, krīt krievijas lidmašīnas un helikopteri. Izskatās cerīgi," uzskata Ģirts.

Silvestrs: Nezinu kādam tur jābūt diskomfortam no skatītāju tribīnes gaidot pret-uzbrukumu. Zinot, ka tas maksās simtiem, vai tūkstoš Ukraiņu karavīru dzīvības. Pret-uzbrukums notiek katru dienu.

Maruta: Viss pamazām notiek, bet neviens nesolīja, ka tas sāksies ar spožu uguņošanu. Zombiji bazūnē, ka ukraiņu puse cenšas maksimāli saudzēt karavīru dzīvības, ja redz lielu pretestību atkāpjas, palaiž uguni un tikai pēc tam dodas uz priekšu.

Jelgavnieks: the same. panika aug augumā, kas ir labi

Himars: Ta ir, ka 140M "megavalsts" ar atpalikušu "2. armiju pasaulē" sadomā uzbrukt ļoti motivētai 40M nācijai, kurai ir lielākās daļas pasaules atbalsts

Arvis: Tā ir.Tomēr prātā jukušais, kura rīcībā ir kodolieroči, savā neprātā vēl ir spējīgs sagādāt gana daudz nepatikšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas