"Twitter" diskutē par geju uzmākšanos heteroseksuāļiem

tautaruna.lv 10.aprīlis 2023, 14:15
 
pixabay.com
Ne vienam vien, kurš nav tieši pazīstams ar minoritāšu pārstāvjiem, ir radies greizs priekšstats par gejiem. 'Twitter' diskusija pierāda, ka gejus heterseksuāli vīrieši neinteresē.

Ieraksts "Twitter": "Aktualitāšu ietvaros jautājums hetero čaļiem tīri intereses pēc. Tev kādreiz ir uzmācies gejs? Uzreiz varu pateikt, ka ar manu milzīgo ballīšo pieredzi NEKAD nekas tāds nav noticis."

Komentētāji, lielākoties, ir pozitīvi noskaņoti pret gejiem un atzīst, ka lai gan dažkārt ir nonākuši "visai interesantās" situācijās, nekad nav jutuši uzmākšanos no geju puses. "Nē. Ja es pārpālī mētātos kaut kādā Berlīnes geju klubā uz grīdas, tad tur visādi varētu iziet, bet tā, cik es pazīstu šos cilvēkus, tā ir viena no vispieklājīgākajām un tolerantākajām sociālajām grupām ever."

"Berlīnes geju klubā mētājoties uz grīdas savāktu un censtos noskaidrot, kur tu dzīvo, lai droši var nogādāt galapunktā :)"

"Nē, bet vairākas reizes ir uzsaukuši dzērienus, par ko esmu pateicīgs. Then again - dzērienus man ir uzsaukuši arī heteroseksuāļi, tā kā, iespējams, šis nav nekas pieminēšanas vērts."

"Savulaik īrēju dzīvokli kompānijā, kurā bija gejs, un viņš reiz iereibis ļoti pieklājīgi apvaicājās, vai nespēlēju arī viņa komandā. Noskaidrojis, ka nē, turpmāk bija korektuma iemiesojums, un arī stāstija, ka (pretēji homofobu slapjajām fantāzijām) gejus neinteresē hetero čaļi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas