Kāds lietuvietis neslēpj sašutumu par redzēto Viļņas lidostā

tautaruna.lv 2.aprīlis 2023, 19:30
 
Mārtiņš Zilgalvis
"Sirds lūza, ieraugot Viļņas lidostā ko tādu, kas citur nav atrodams", Arūns, kurš ieradās lidostā, bija pārsteigts par redzēto, raksta portāls "Lrytas".

Viļņietis Arūns pirms dažām dienām apmeklēja pilsētas lidostu. Tad viņš pamanīja, ka visām ielidošanas zālē esošajām tualetēm tiek nomainītas durvis.

"Šrīt paskatījos, tiešām tiek uzstādīti automāti, kuros var norēķināties ar karti un skaidru naudu. Es atvainojos, cik tālu esam tikuši, lai lidostās par tualetēm maksātu? Nekur pasaulē tā nav un Viļņai ir jāizlec," portālam lrytas.lt sacīja Arūnas.

Vīrietis nesaprot iemeslus, kāpēc bija nepieciešams ķerties pie šādām darbībām. "No vienas puses, varbūt viņi grib atbrīvoties no bezpajumtniekiem. No otras puses, ja viņi neizmanto tualeti, viņi nokārtosies lidostas tuvumā. Es dažreiz nesaprotu, kādi ir motīvi? Ikviens, kam es to saku, saka, ka tās ir pilnīgas muļķības,” turpināja vīrietis.

Lietuvas lidostas pārstāvis Tadas Vasiļausks portālam lrytas.lt apstiprināja šo informāciju - maksas tualetes patiešām ir uzstādītas. "Tas nolemts, lai ierobežotu antisociālu personu piekļuvi tualetēm, kas mums ir liela problēma, īpaši aukstajā sezonā. Viņi rada problēmas gan pasažieriem, gan mums. Dažreiz situāciju jārisina pat kopā ar policiju”, skaidroja T. Vasiļausks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas