Astrologs: Tuvākajā laikā būs divas nopietnas revolūcijas

tautaruna.lv 8.aprīlis 2023, 10:12
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Astrologs Konstantīns Dragans uzsver vairākas izmaiņas, kas notiks nākamo 15 gadu laikā, raksta postimees.ee, atsaucoties uz wday.ru.

Nevienam vairs nav noslēpums (to teikšu gan astrologi, gan citu jomu eksperti), ka gan 2023., gan nākamie gadi cilvēcei būs smagi un sarežģīti.

Viens no iemesliem ir revolūciju rašanās. Pēc Konstantīna Dragana vārdiem, tādas būs divas. Pirmā - tehnoloģiskā progresa rezultātā, bet otrā - nopietnu problēmu rašanās dēļ.

“Īsta revolūcija pretstatā viltus revolūcijai kļūs par jaunu tendenci, bet aiz tās būs masu bezdarbs. Mēs jau esam tuvu tam. Pasaule mainās tā, kā tā nav mainījusies vismaz 200 gadus. Mēs jau šobrīd piedzīvojam pārmaiņas, kas līdzīgas pasaules karam bez pēdiņām,” sacīja Konstantīns Dragans.

Astrologs ieskatījās nākotnē, kas būs pēc pieciem gadiem. Pēc viņa domām, 2028. gadā sāksies nopietnas krīzes, kas līdzināsies pagājušā gadsimta briesmīgajiem incidentiem.

Šķiet, ka pēc tam cilvēcei būtu jādzīvo mierīgi un bez sadursmēm, bet nē. Astrologs pieļāva, ka grūtības pasaules pārstrukturēšanas dēļ drīz nebeigsies.

“Mums priekšā ir vairākas krīzes, no kurām viena notiks ap 2028. gadu... Nākamo 10-15 gadu laikā ar jums un pasauli notiks vairāk izmaiņu, nekā tas noticis pēdējos 30-40 gados, piesprādzējieties, ” secināja Dragans.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas