Kuras horoskopa zīmes nedrīkst nēsāt zelta rotas?

tautaruna.lv 2.aprīlis 2023, 3:30
 
F64
Astrologi uzskata, ka katrai zodiaka zīmei ir savs saraksts ar dārgmetāliem un akmeņiem, kas nes veiksmi un laimi, un ir saraksts ar tiem, kam tas rada nepatikšanas. Pastāv uzskatas, ka zeltu nevajadzētu nēsāt vairāku horoskopa zīmju pārstāvjiem - tas rada problēmas dzīvē, raksta UNIAN.

Dvīņi


Dvīņi ir cilvēki, kas mīl greznību un bagātību. Tomēr, tiecoties pēc šikiem aksesuāriem un pasakaini dārgām rotām, Dvīņiem vajadzētu atteikties no jebkādiem apzeltītiem vai zelta priekšmetiem.

Astrologi stāsta, ka šis dārgais metāls var negatīvi ietekmēt šīs zodiaka zīmes pārstāvju veselību - izraisa nespēku, galvassāpes, augstu spiedienu, nemieru, bezmiegu.

Jaunava


Jaunavai zelts ir tabu. Speciālisti saka, ka, kamēr Jaunava nēsā zelta rotaslietas, viņa personīgajā dzīvē piedzīvos nepārtrauktas neveiksmes: viņa ilgstoši nevarēs atrast dzīvesbiedru, strīdēsies ar savu dvēseles radinieku, tiks krāpta un nodota.

Lai nodrošinātu komfortu un kārtību savā personīgajā dzīvē, jāvalkā aksesuāri no sudraba, baltā zelta vai vara.

Zivis


Ja Zivis valkā zelta rotaslietas, viņas var just diskomfortu, nedrošību savos lēmumos. Lai novērstu iekšējo nelīdzsvarotību, viņām labāk ir atteikties no šā dārgmetāla, aizstājot to ar platīnu vai pallādiju. Šādas rotaslietas var labvēlīgi ietekmēt Zivju iekšējo pasauli, radot harmoniju.

Zvaigznes arī iesaka Zivīm vērīgāk aplūkot sudraba saktas - tās palīdzēs iztīrīt telpu no toksiskiem cilvēkiem un negatīvajām domām, raksta UNIAN.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas