Kaimiņi ir neapmierināti ar loterijas "EuroMillions" uzvarētāja grandiozajiem plāniem

tautaruna.lv 27.marts 2023, 4:30
 
AFP/Scanpix/Leta
Adrians Beifords pirms 8 gadiem kopā ar nu jau bijušo sievu uzvarējā grandiozajā "EuroMillions" loterijā un savā īpašumā ieguva 148 miljonus sterliņu mārciņu. Pārim šķiroties lielais laimests tika sadalīts uz pusēm. Nu Adrians nolēmis par daļu sava laimesta iepriecināt citus, rīkojot mūzikas festivālu, vēsta "Daily Star".

Kā tiek ziņots, tad Adrians milzu pasākumu, kurā plāno uzņemt 2000 cilvēku, grasās rīkot savā 36 hektārus lielajā īpašumā.

Lai pasākums neizietu ārpus rāmjiem, Adrians ir ieviesis vairākus striktus noteikumus.

Ikvienam festivāla apmeklētājam ir jāgarantē, ka viņš apsola nelietot alkoholu pārlieku lielā apmērā, lai netraucētu citiem cilvēkiem atpūsties un neradītu nekārtības. Bārmeņiem arī tiks piekodināts tas, lai neapkalpo pārlieku iereibušus cilvēkus.

Lai arī viņa īpašums ir pietiekami liels, lai tiešā veidā festivāls netraucētu kaimiņiem, tomēr vietējie iedzīvotāji ir ļoti neapmierināti par Adriana plāniem. Viņuprāt, pasākums radīs pārlieku lielu troksni un haosu. Neslēpjot savu sašutumu un nepatiku pret kaimiņa plāniem, tuvumā esošie iedzīvotāji regulāri izskata sliktas piezīmes par gaidāmo pasākumu.

Adrians plāno, ka grandiozais festivāls varētu ilgt veselas četras dienas un tajā kopumā uzstātos vairāk nekā 60 grupas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas