Vai oligarhi Krievijā varētu izsludināt atlīdzību par Putina galvu? Skaidro eksperts!

tautaruna.lv 13.marts 2023, 15:15
 
AP/ SCANPIX/LETA
Turpinoties atkārtotajam Krievijas iebrukumam Ukrainā, nav rimušās runas par to, vai pienāks diena, kad sagaidīsim kādas izmaiņas sabiedrībā Krievijā. Kāds TV skatītājs arī vaicājis, vai varētu būt situācija, ka oligarhi Krievijā izsludina atlīdzību par Putina galvu.
"Nē nu Krievijā var visādus brīnumus sagaidīt," atbildot uz skatītāja uzdoto jautājumu, TV24 raidījumā "Aktuālais par karadarbību Ukrainā" norādīja militārais eksperts Jānis Slaidiņš.

"Redzams, ka tā situācija tur paliek bēdīgāka ar katru mēnesi. Krievija turpina ciest zaudējumus, nespējot gūt ieņēmumus. Arī, protams, oligarhi zaudējuši, negribu sameloties, bet tā summa bija kādu laika atpakaļ minēta diezgan pamatīga. Viņiem viss ir atņemts ārzemēs. Jā, varētu būt ka, tas jau nebūtu sliktākais variants.

Portāls nra.lv jau vēstīja, ka, piemēram, 2022.gada martā uzņēmuma "Transparent Business" vadītājs krievu uzņēmējs Aleksandrs Konanihins izsludinājis miljona dolāru atlīdzību par Krievijas diktatora Vladimira Putina aizturēšanu.

Vairāk par to var lasīt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas