Psihologs mudina krievu sievietes dzīt vīriešus karā

tautaruna.lv 10.marts 2023, 12:30
 
Ekrānuzņēmums
Par personības treneri dēvētais Pavlo Rakovs, kurš sevi sauc par attiecību ekspertu, tagad aicina sievietes dzīt savus vīrus pilna mēroga karā pret Ukrainu, raksta portāls "Unian".

Psihologs apgalvo, ka vīriešiem ir jāpaaugstina testosterons. Lai to izdarītu, viņš iesaka sievietēm maldināt savus izredzētos. Viņām vajadzētu izlikties, ka baidās un kliegt, ka istabā ir pele. Kad vīrietis skrien "glābt" savu sievu, viņa testosterons it kā paaugstināsies. Un tad varot viņam prasīt jebko.

Tieši tādos brīžos psihologs piedāvā krievietēm vest savus vīrus uz Militāro komisariātu. Pēc trenera domām, visus, kas bēg no Krievijas Federācijas un nevēlas doties uz fronti, nedrīkst laist mājās.

"Nekad nepiedodiet viņiem šo nodevību. Visi uz Militāro komisariātu, sapratāt?"

Viņš arī norādīja, ka pat tad, ja karā tiek nogalināts vīrietis, tur nav nekā slikta. Treneris pārliecina krievu sievietes, ka viņas varēs nopelnīt naudu no vīriešu nāves.

"Un, ja viņi nogalinās tavu vīru, ko tu darīsi? Naudu dabūsi! Zināt, ko ar šo naudu darīt? Uzcelt viņam pieminekli, nevis pirkt sev jaukas drēbes," Rakovs ciniski piebilda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas