Soctīklos spriež: vai attiecības ar tautisko deju piekritēju ir laba doma?

tautaruna.lv 10.marts 2023, 2:30
 
Inga Nestere / F64
Soctīklos sievietes skaita plusus un mīnusus būšanai kopā ar vīrieti, kurš aizraujas ar tautiskajām dejām.

Mikroblogošanas vietnē Twitter, izvērsusies plaša diskusija par šo tēmu. To aizsākusi kāda Anna, jautājot: “Meitenes, jūs būtu kopā ar puisi, kurš aizraujas ar tautas dejām?”

Jāteic, ka atbilžu diapazons ir gana plašs. Vairākas sievietes atbild, ka tā ir laba lieta, jo garantē iespēju tikt izdancinātai dažādos saviesīgos pasākumos.

“Jā, jo tautas deju dejotāji lielā daļa gadījumu labprāt dejo arī ballēs un prot labi dejot, kas man ir svarīgi, jo pašai ļoti patīk dejot gan tautas dejas, gan vnk ballēs” .

Taču daudzām blogotājām ir cits viedoklis. Tiek piesaukts tas, ka ir liela iespējamība, nesvinēt kopā nevienus svētkus, jo koncerti.

Kā arī vairākas komentētājas dod mājienu, ka kolektīvu ietvaros mēdz notikt daudz sānsoļu. Lielākā daļa komentētāju sliecas par labu domai, ka tas būtu pieņemami tikai tad, ja arī pašas dejotu tajā pašā kolektīvā.

“Tikai, ja pati dejotu tajā pašā kolektīvā. Savādāk ir teju nereāli atrast, kad kopīgi pavadīt laiku.”

“Tikai tad, ja es arī dejoju tajā pašā kolektīvā - tur tie puiši traki uz izķeršanu visos veidos...” “Tikai tad, ja es arī dejotu tās dejas, bet es nedejoju, tā ka atbilde - noteikti nē”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas