Pēc mēneša glābēji atrod džungļos apmaldījušos vīrieti; kā viņam izdevās izdzīvot?

tautaruna.lv 4.marts 2023, 22:30
 
unsplash.com
Mednieks pēc apmaldīšanās Amazonē bija spiests dzīvot mēnesi džungļos. Vīrietis atklāj, kā viņam izdevās izdzīvot džungļos bez pārtikas un ūdens, vēsta "The Sun".

30 gadus vecais Džonatans Akosta 25. janvārī kopā ar draugiem devās uz medībām Amazonē, Bolīvijā.

Medību laikā Džonatans nomaldījās no grupas un pazuda džungļos.

Par laimi pēc mēneša Džonatans tika veiksmīgi atrasts. Viņš džungļos aizvadīja kopumā 31 dienu. Viņam nebija pieejama ne pārtika, ne tīrs dzeramais ūdens. Lai nenomirtu no bada un slāpēm, Džonatans ēda tārpus, augļus, kurus spēja atrast, un dzēra lietus ūdeni, kuru uzkrāja savos apavos.

Mēneša laikā, ko viņš viens pats aizvadīja džungļos, vīrietis zaudēja 17 kilogramus. Neskaitot lielo svara zudumu, vīrietis džungļos nebija īpaši cietis, vien izmežģījis potīti.

"Tas ir neticami, es nespēju noticēt, ka cilvēki mani tik ilgi meklēja. Jūs nespētu noticēt visam tam, ko man šeit bija jāpārdzīvo, lai izdzīvotu," pēc veiksmīgās atrašanas sacīja Džonatans. Viņš minēja, ka izdzīvošanu ne tikai apgūtināja pārtikas un ūdenes neesamība, bet arī plēsīgi dzīvnieki, no kuriem viņš slēpās kokos.

Pēc pārdzīvotā Džonatans atzina, ka vairs nekad nedosies medīt. Tā vietā viņš vēlas mūžīgi kalpot Dievam, kas, kā vīrietis sacīja, ir "devis viņam jaunu dzīvi".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

4.marts 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas