Vīrietis neapdomības dēļ īsā laika posmā zaudē visus loterijā laimētos miljonus

tautaruna.lv 13.marts 2023, 0:30
 
unsplash.com
Džonam Makignesam pirms 25 gadiem uzsmaidīja ļoti liela veiksme. Viņš loterijā laimēja 10 miljonus mārciņu (11 399 384,70 eiro). Tomēr skaistajai luksusa dzīvei ātri vien pienāca gals, jo vīrietis zaudēja visu, līdz pēdējam penijam. Kas notika un kā vīrietis zaudēja lielo bagātību, skaidro medijs "The Sun".

Pirms Džons ieguva milzu laimestu, viņš strādāja slimnīcā par palīgstrādnieku. Viņš dzīvoja pie saviem vecākiem un pelnīja nelielu algu, aptuveni 150 mārciņas nedēļā.

Pēc tam, kad viņam uzspīdēja neticami lielā veiksme, uzvara loterijā, vīrieša dzīve pamatīgi mainījās.

Pēc uzvaras loterijā Džons naudu šķērdēja uz visām pusēm. Aptuveni trīs miljonus mārciņus viņš iztērēja, lai segtu dažādu ģimenes locekļu iegribas. Pats sev viņš iegādājās 140 000 mārciņas vērtu automašīnu "Ferrari Modena Spyder" un nopirka 500 000 mārciņu vērtu dzīvokli Maljorkā.

Džons naudu netaupīja, reiz pat uz viņa piebraucamā ceļa atradās sešas luksusa automašīnas, tostarp Bentley, Mercedes, Jaguar un BMW markas transportlīdzekļi.

Pēc automašīnu iegādes, 2004. gadā vīrietis nolēma iztērēt 1,3 miljonus mārciņu, lai ar ģimeni pārvākots uz vēl šikākiem apartamentiem Botvelā, Dienvidlanarkšīras apgabalā.

Džons turpināja šķērdēt naudu līdz brīdim, kad visu vienā dienā pazaudēja. Viņš bija kaislīgs futbola fans un atbalstītājs vietējai "Livingstons FC" komandai. Komandai tai laikā negāja viegli, tā bija iedzīvojusies lielos parādos. Lai palīdzētu futbola klubam Džons nolēma sniegt tam garantiju, ka viņš apmaksās kluba parādus. Džons, lai segtu futbola kluba parādus, iztērēja 4 miljonus mārciņu. Īsi pēc tam klubam tika pieteikta maksātnespēja un Džons vairs nekādi nespēja atgūt savu ieguldītos līdzekļus.

Tā ātri vien, pāris gadus pēc uzvaras loterijā, jaunais miljonārs zaudēja visu. Ne tikai ieguldīto naudu, bet arī smalko dzīvesvietu un luksusa automašīnas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas