Traģēdija Tukumā: vīrietis nespēj izkļūt no degoša auto un iet bojā

tautaruna.lv 15.februāris 2023, 13:15
 
Dāvis Ūlands/F64
Grāvī Tukuma pusē gājis bojā vīrietis, kas nespēja izkļūt no degošas automašīnas. Zināms, ka šoferis nobrauca no autoceļa un zaudēja dzīvību, iekams garāmbraucēji vai apkaimes iedzīvotāji paspēja reaģēt, vēsta “Degpunktā”.

“Volvo” vadītājs no autoceļa Engures pusē, kas līkumo gar Rīgas jūras līča piekrasti, nobrauca aizpagājušajā naktī. Pagaidām nav zināms, kāpēc vīrietis nebija spējīgs novaldīt stūri un ar spēkratu piezemējās grāvī, taču avārijas sekas izrādījās letālas.

Negadījums notika pusčetros naktī, kamēr tuvējo māju iedzīvotāji mierīgi gulēja un neko nenojauta. Automašīna sadega pilnā platībā, iekams kāds vispār pamanīja ugunsgrēku un izsauca operatīvos dienestus.

Kad ieradās pirmā brigāde, “Volvo” vadītājs jau bija sadedzis kopā ar transportlīdzekli.

Ugunsdzēsēji atbrīvoja cilvēku no automašīnas atliekām un sakopa apkārtni. Vīrietis vairs nebija atpazīstams, un policijai viņa mirstīgās atliekas bija grūti identificēt. Arī par avārijas apstākļiem pagaidām esot grūti spriest - vai nu “Volvo” uzliesmoja avārijas trieciena dēļ, vai arī, iespējams, automašīna sākusi degt, jau atrodoties kustībā uz ceļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas