Igauņu aktieris atzīstas, ka, lietojot narkotikas desmit gadus, iztērējis milzīgas summas

tautaruna.lv 11.februāris 2023, 19:05
 
Ekrānuzņēmums
Igaunijas teātra aktieris un komiķis Mārts Avandi (41) raidījumā "Aculiecinieks" atzīstas, ka kokaīnu lietojis desmit gadus un šo gadu laikā šķīries no neprātīgas naudas summas.

Iepriekš aktieris publiski runājis par alkoholismu. Tagad Mārts atzinies, ka lietojis arī narkotikas, bet jau trīs mēnešus ir tīrs no kokaīna.

"Sliktākajās dienās es varēju izsmēķēt 3-4 gramus. Tas ir ļoti, ļoti liels daudzums, viņš norādīja.

Pēc portāla "Elu24" avota teiktā, grams kokaīna maksā 100-150 eiro, kas nozīmē, ka tās lietošana reizi nedēļā izmaksātu aptuveni 1500 eiro mēnesī.

"Runajot par atkarību, jamin tas, ko sauc par kaunu. Man ir bijis milzīgs kauns. Un tāpēc es to cītīgi slēpu. Un ļoti efektīvi," viņš teica.

Pēc Avanda teiktā, narkotikas iegūt ir ļoti vienkārši un kokaīna lietotāju, tostarp slavenu cilvēku, starp mums ir krietni vairāk, nekā spējam iedomāties.

"Kokaīna atkarību ir nedaudz vieglāk noslēpt nekā alkohola atkarību. Alkohols ož, liek streipuļot un mēle pinas," viņš aprakstīja. "Ja neesat pazīstams ar kokaīna reibuma pazīmēm, jūs varat to nepamanīt," sacīja Avandi, piebilstot, kā var saprast, ka ar cilvēku kaut kas nav kārtībā. "Cilvēks ir pārāk pļāpīgs, eiforisks vai pārspīlēts," viņš teica.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas