Traģēdija ASV: vesela ģimene vienlaicīgi atņem sev dzīvības

tautaruna.lv 12.februāris 2023, 13:20
 
pexels.com
Penslivānijā ASV notikusi šausminoša traģēdija, vesela ģimene vienlacīgi uztaisījusi pašnāvību, vēsta "Daily Star".

Kā ziņo mediji, tad trīs cilvēku ģimene - mamma Debora, tētis Džeims un meita Morgana - tika atrast savas mājas pagalmā miruši. Viņiem visiem tika konstatētas šautas brūces.

26 gadus vecā Morgana un 62 gadus vecais tēvs, 59 gadus vecā mamma tika atrasti 25. janvārī.

Varasiestādes pauž, ka notikusi apzināta, plānota slepkavība-pašnāvība.
Kaimiņš ziņoja, ka iepriekšējā vakarā īsi pirms pusnakts dzirdējis trīs šāvienus, katru apmēram 10-15 sekundes pēc otra.

Izmeklēšanas laikā likumsargi atrada ģimenes atstāto vēstuli, kurā viņi bija izklāstījuši to, kāpēc visi vienlaikus paveica pašnāvību. Izrādās, ka ģimene bija fanātiski kristieši, kas, iespējams, rezultējās vēlmē nomirt.

Vēstulēs rakstītais bija visai haotisks un tās saturēja dažādu informāciju. Noprotams, ka meita Morgana ģimenes kopīgo nāves datumu izvēlējusies no Bībeles pantiem.

Saskaņā ar policijas paziņojumiem, tad atstātās vēstules tika adresētas, rakstītas Dievam un ģimene galvai Džeimsam. Debora vēlējās, lai vīrs paliktu dzīvs. Tikmēr citās vēstulēs atklājās tas, ka Džeimss bija satriekts, kad uzzināja, ka viņa sieva un meita plāno atņemt sev dzīvības. Lai arī sākotnēji viņš to neatbalstīja, beigās arī viņš piekrita to veikt.

Pašnāvības vēstulēs minēts, ka Džeimss pats sev atņēmis dzīvību, savukārt Deboru nošāva meita, jo viņa pati to nespēja izdarīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

12.februāris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas