Uz kara fona Krievijā notiek seksa ballīšu uzplaukums

tautaruna.lv 21.janvāris 2023, 17:03
 
Freepik
Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Krievijas mazie un vidējie uzņēmumi izjuta Rietumu sankcijas, bet pieprasījums pēc seksa ballītēm tikai audzis, raksta portāls "The Insider".

Svingeru ballīšu rīkošanas projekta Svoi Lyudi vadītājs un viens no retajiem Krievijas publiskajiem svingeriem Iļja Lukičevs portālam par nozari teicis: "Noteikti varu teikt, ka šogad svingeru pasākumos bija vairāk cilvēku."

Cenas dalībai pasākumos, pēc Lukičeva teiktā, nav mainījušās kopš 2019. gada. Ja kādā pilsētā biļete uz svingeru tikšanos vienam vīrietim maksāja 5 tūkstošus rubļu, tad tagad tā maksā tikpat.

Seksa ballīšu rīkotājs "Kinky Party" stāsta: “Smējāmies, domājām, ka rīkosim kādu meiteņu ballīti. Taču tā nenotika. Biļetes pirkt vēlējās, kā vienmēr, aptuveni vienāds vīriešu un sieviešu skaits, un pieprasījums pēkšņi uzlēca tik ļoti, ka trīs dienas pirms pasākuma bija jāslēdz tirdzniecība. Zālē pat bija nedaudz pārpildīts. Interesanti, ka pēc mobilizācijas izsludināšanas bija vēl vairāk vīriešu, kuri vēlējās piedalīties."

Sekspedagoģe Taņa Dmitrijeva seksa ballīšu uzplaukumu skaidro ar to, ka cilvēki vair nevēlas atturēties no savu vēlmju īstenošanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas