Uzņēmuma vadītājs atklāj, kādu neparastu testu vienmēr liek veikt cilvēkiem darba intervijās

tautaruna.lv 29.janvāris 2023, 4:00
 
pexels.com
Uzņēmuma "Compono" izpilddirektors atklāj, kādu interesantu testu, pašiem pat nezinot, viņš liek veikt cilvēkiem, kas piesakas darbā viņa vadītajā uzņēmuma, vēsta "Daily Star".

Izrādās, ka Trents Inness vienmēr darba intervijās sarīko nelielu pārbaudījumu ikvienam, kas vēlas strādāt viņa pakļautībā.

Viņš veic "kafijas krūzīšu testu".

Pateicoties šim testam, viņš vienmēr noskaidro, kāda ir patiesā kandidāta būtība jeb personība. Šim testam nav saistību ar kandidātu profesionālajām iemaņām.

"Kafijas krūzīšu tests" ir pavisam vienkāršs. "Es vienmēr kandidātu aizvedīšu uz kādu no mūsu virtuvēm. Vienmēr no šejienes iziesm ar kādu dzērienu," stāsta Inness.

Pēc dzēriena paņemšanas, darba intervija atkal noris izpilddirektora kabinetā. Kad darba intervija rit uz beigām un dzēriens ir iztukšots, tieši tad sākas īsta testa daļa. Inness vienmēr pievērš uzmanību tam, kā kandidāts reaģēs, vai noslēdzoties intervijai viņš krūzīti atstās uz galda, vai arī vēlēsies aiznest tukšo krūzīti atpakaļ uz virtuvi un to izmazgāt.

Inness ir pārliecināts, ka tie cilvēki, kuri izlemj aiznest krūzīti uz virtuvi, visticamākais, ka ir komandas spēlētāji un viņiem patīk sadarboties ar citiem, viņš ciena citus.

Tajā pašā laikā par tiem, kuri krūzīti atstāj uz galda, Inness izsakās negatīvi. Viņaprāt, šādi cilvēkiem nerūp citi uzņēmuma darbinieki, viņi ierasti jūtas pārāki par citiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas