Pārdevēja Rīgā ar savu jautājumu "nošokē" pircēju

tautaruna.lv 23.janvāris 2023, 1:30
 
Pixabay
Ir patīkami, ja tevi apkalpo laipna, atsaucīga, ieinteresēta pārdevēja/-s.. Vai šādu pārdevējuir daudz - viedokļi dalās.

Rita: Tā tiešām ir daudzviet. Ne tikai Depo. Saka - es nezinu, tā nav mana nodaļa. Ejiet tur. Toties vakar Ksenukai bija jauks moments, kad kāds no darbiniekiem mūs sveicināja un teica: prieks jūs redzēt! Tāds vīrs sirmiem matiem. Pat samulsām nedaudz

Strix: Tie, kas par Depo sūdzas, nav bijuši Kuršos. :D Ja nopietni - Depo jau tā bija normāls veikals, bet Imantas Depo ir absolūti īpaša vieta. Viens no veikaliem, kur varētu aizbraukt, lai vienkārši patīkami un iedvesmojoši pavadītu laiku. Darbinieki vienmēr labā omā un laipni.

Naivā no laukiem: Siguldā Gāles namā mani reiz pārņēma sajūta, ka kāds no darbiniekiem varētu atrasties tikai tad, kad es tur nosprāgtu un sāktu smirdēt. Varbūt tagad kas mainījies, bet vairs tur nebraucu.

Kaspars: Kā reizi pagājušās sestdienas šoks par Imantas Depo darbiniekiem. Paši piesakās īstajā brīdī, palīdz, izskraida ar tevi visu veikalu, nav uzmācīgi. Episki kruta.

Liene: Imantas Depo ir lielisks personāls! Es vienreiz biju ratos ielikusi eiro, nepamanīju, ka nevajag. Monēta tur iesprūda. Kādi trīs Depo darbinieki man palīdzēja izdabūt ārā. Un mazo meitu, kas gribēja nedaudz smilšpapīra, apkalpoja tik mīļi un uzmanīgi.

Zanda: Izejot no Imantas Depo, vienmēr domāju - viņiem kaut kādas prieka tabletītes sadotas vai prēmija piešķirta, ka visi tik laipni. Paldies jums par to!

Līglberga: Un es domāju, ka ar mani vienu tā bija vakar. Imantas Depo man veseli divi pārdevēji divās dažādās nodaļās neuzbāzīgi paši uzrunāja un izrādīja preces. Brīnos vēl tagad, jo šāda tipa veikalos pēdējā laikā pārdevējus ar uguni pat netrast.

Kristīne: Berģos pārdevēji ar lupu jāmeklē

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:02

Jaunākās diskusijas