Jānis Sārts: Ukrainas uzvara karā var nenest mieru

Portāls nra.lv 1.janvāris 2023, 10:20
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Sveicot visus Jaunajā gadā, NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts Latvijai 2023. gadā novēl "identificēt un mazināt Krievijas ietekmi Latvijā, kas tiek realizēta caur koruptīvām shēmām, ietekmes aģentiem un noderīgiem idiotiem".

"Gads būs grūts. Karš Ukrainā intensificēsies, daudzi ies bojā. Putins [Krievijas prezidents] kā vienmēr, būs gatavs eskalēt. Tomēr ticu 2023.gadā mēs pieredzēsim Ukrainas uzvaru. Bet šī uzvara var nenest mieru. Krievija visdrīzāk pļaus to, ko šogad sēja Ukrainā. Haoss, slepkavošana, cīņa par varu un resursiem, nežēlība un cilvēka dzīves bezvērtība būs Krievijas ikdiena, kas atsauksies arī uz kaimiņvalstīm," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta Jānis Sārts.

Latvijai 2023. gadā viņš novēl turpināt atbalstīt Ukrainu; domāt un rīkoties ilgtermiņā; redzēt un saprast lielākās kopsakarības, nevērtējot situāciju tikai no šauras perspektīvas; saprast un nekautrējoties cīnīties par Latvijas un reģiona interesēm ES, NATO un starptautiski; identificēt un mazināt Krievijas ietekmi Latvijā, kas tiek realizēta caur koruptīvām shēmām, ietekmes aģentiem un noderīgiem idiotiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:51

Jaunākās diskusijas