Ko Ziemassvētku vecītim bērni prasīja 1936. gadā?

tautaruna.lv 30.decembris 2022, 9:57
 
pixabay.com
Lai gan dzīvojam jau trešajā gadu tūkstotī, tāpat kā sensenos laikos bērni raksta vēstules Ziemassvētku vecītim un cer, ka viņu lūgumi piepildīsies. Nesen sabiedrība bija mēreni pārsteigta par ukraiņu bērnu pieticīgajām vēlmēm, bet nu mums ir iespēja ielūkoties vēstulēs, ko bērni rakstīja 1936.gadā.

„Twitter” ieraksts: „Bērni no 1936. gada varētu būt mērenā šokā par to, kādas dāvanas Ziemassvētku vecītim lūdz viņu mūsdienu vienaudži.”

Izraksts no vēstulītēm: „Mīļo, dārgo Ziemassvētku vecīt, tu mani pagājušajā gadā biji pavisam aizmirsis, tādēļ sirsnīgi lūdzu - šogad gan atceries un iegriezies arī pie manis, jo man vairs nav mīļā tētiņa, kas par mani gādātu un māmiņai iet grūti. Ļoti lūdzu zābaciņus un siltu veļu. 14 gadus veca Velta ”

Komentētāji dalās savā pieredzē: „Manas meitas (3 gadi) vēlme - Iphone, saku - Tu taču vēl esi par maziņu. Meita - nu tad pārslas ar pienu.”

„Rūķis: ziemassvētku vecīt, šādas adreses nav, es pārbaudīju. Tur vispār nav māju. bet pag, viņi negrib dāvanas. Viņi tikai grib, lai beidzas karš.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas