Fūrmanis atbild visiem tiem, kas "sūdzas par ilgu gaidīšanu slimnīcas uzņemšanā"

tautaruna.lv 25.decembris 2022, 15:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Anesteziologs un reanimatologs Roberts Fūrmanis mikroblogošanas vietnē “Twitter” publicējis atbildi visiem tiem, kas sūdzas par ilgu gaidīšanu slimnīcas uzņemšanā.

Evelīna: Vēl labāk ir tad, kad pats var atnākt ar savām kājām, skaidri izstāstīt, ka jau nedēļu (vai ilgāk) kaut kas nav tā, kā parasti. Un vēl tad dusmoties un sacelt jezgu par to, ka ilgi asins analīzes jagaida vai sono. Tad gan gribas likt gaidīt vēl ilgāk.

Inguss: Tie cilvēki nav bijuši Lielbritānijas uzņemšanas nodaļā :) Tur asiņošana dažkārt pati par sevi apstājas, dēļ šīs gaidīšanas un var doties mājup, nevienu nesagaidot.

Asnāte: Uzņemšanā priecāties, ka vari gaidīt? Tiešām? Cilvēks slimnīcā ierodas, lai saņemtu palīdzību, nevis lai koridorā pasēdu un padomātu, cik labi, ka pie manis neviens nenāk...

Sportnesis: Bērnam (1g) 39.5 temperatūra,brīvu palātu nav,20 stundas(līdz nākamās dienas rītam) bija jāsēž telpā uz krēsla un bērns jātur rokās,Iepriekšējā nakts arī negulēta. Teikt,ka tā ir norma,diezgan stulbi. Bet ne vienā brīdi negribu vainot ārstus,viņi jau nu tiešām tajā nav vainīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas