Apvienotās Karalistes parlamenta deputāti apsūdzēti ārzemju ceļojumu izmantošanā seksa tūrismam

tautaruna.lv 25.decembris 2022, 1:30
 
Lauris Vīksne / F64
Vairāki deputāti un diplomāti brīdinājuši par citu parlamentāriešu nepiedienīgu uzvedību un reibumu parlamenta vizīšu laikā, raksta portāls "Independent".

Vairāki Lielbritānijas deputāti ir apsūdzēti par oficiālu parlamenta braucienu izmantošanu uz ārzemēm, lai nodarbotos ar " seksa tūrismu ".

Kāds bijušais konservatīvo deputāts, tagad Lordu palātas loceklis, lūdzis norādes uz tuvāko bordeli, kad viņš devās uz Dienvidaustrumu Āzijas vizītē kopā ar visu partiju parlamentāro grupu (APPG), sacīja kāds cits parlamentārietis.

Cits toriju deputāts un bijušais ministrs mēdza uzkavēties pēc tam, kad deputātu delegācija bija atgriezusies mājās, lai īstenotu savu "interesii par vietējām sievietēm", sacīja divi bijušie kolēģi.

"Viņš izrādīja interesi par skaistām jaunām meitenēm," sacīja viens. "Viņš regulāri palika pēc šiem apmeklējumiem."

Kāds augsta ranga leiboristu parlamenta deputāts ārzemju braucienos izrādīja pieķeršanos "krievu meitenēm", sacīja kāds ārvalstu diplomāts, atklājot, ka vietējās amatpersonas jūtās bezspēcīgas iejaukties, jo raizējās par savas ietekmes saglabāšanu Vestminsterā.

Daudzi deputāti apgalvoja, ka, kamēr daži kolēģi klusi meklē patiesu un pamatotu interesi par attiecībām ar šīm valstīm, citi uzskatīja, ka braucieni ir "jautri" galvenokārt atpūtas nolūkos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas