"Viņš gribēja nogalināt mani un manus bērnus", dramatiski notikumi norisinājušies ceļā no Siguldas uz Inčukalnu

tautaruna.lv 18.novembris 2022, 10:30
 
Ekrānuzņēmums / Facebook
"Es satiku slepkavu", soctīklu ieraksts atklāj divu bērnu mātes piedzīvoto avāriju, kuru izraisījis dzērājšoferis.

Sociālajā tīklā "Facebook" divu bērnu mamma dalās ar šausminošu notikumu, kas norisinājies ceļa posmā Sigulda - Inčukalns.

Viņa stāsta, ka vakars izvērties pavisam citādāks, kādu bija iztēlojusies.

"Es satiku slepkavu! Viņš gribēja nogalināt mani un manus bērnus! MANUS BĒRNUS!!! Un mani! Viņš bija pie stūres, es arī. Tikai es biju skaidrā un braucu, ievērojot noteikumus apdzīvotā vietā, viņš - lidoja ar 2.4 promilēm," raksta sieviete.

Spraigie notikumi norisinājušies Stīveros, kur sieviete braukusi atļautajā ātrumā un tieši līkumā pamanījusi pretīmbraucošo automašīnu, kuras šoferis līkumu nemaz nemēģinājis izņemt.

"Apdzīvota vieta vēl nav beigusies. Un tad redzu, ka pretī līkumā lielā ātrumā nesas auto, baaaac, viņš brauc taisni!!!! Negriež līkumā! Aaaa viņš manā joslā!!! Man pretī brauc!!! Bērni!!! Rauju pa labi grāvī, skaļš bummmm, trakais man sānā iebrauca, iemeta manu auto laukā, laikam ar savu priekšējo riteni norāva man aizmugurējo riteni. Karuselis," raksta sieveite.

Pateicoties automašīnas "Volvo" konstrukcijai, atbilstošajam bērnu sēdeklītim, bērni tikuši sveikā cauri ar skrambām un izbīli.

Aizmugurē braucošajā, mašīnā atradusies sieviete ar divagdīgu bērnu, arī tajā dzērājšoferis ietriecies, laimīgā kārtā visi palikuši dzīvi.

Avārijas izraisītājs esot atzinis savu vainu. "Es izrāpos no grāvja, nāk pretī streipuļojošs cilvēks un saka, ka esot vainīgs! Es sāku uz viņu kliegt, vai viņš ir piedzēries??? Vai gribēja nogalināt mani un manus bērnus??!! Klusē, " vēsta ieraksts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas