Īpašs atradums ukraiņiem ziedotās mantās; meklē īpašnieku

tautaruna.lv 10.novembris 2022, 2:00
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Jau kopš Krievijas iebrikumu Ukrainā, Latvijā aktīvi darbojas biedrība "Tavi draugi", kas gatavo palīdzības sūtījumus Ukrainai, kā arī ar sadzīviskām lietām palīdz tiem ukraiņiem, kas savas mājas šobrīd raduši Latvijā. Kā liecina jaunākā informācija sociālajā tīklā facebook, tad vienā no līdzcilvēku ziedotajām lietām atrasts kas ļoti īpašs.
"Uzmanību! Šodien ziedojumos atrasts laulības gredzens. Ja īpašnieks varēs nosaukt, kas vēl bez vārda Marta rakstīts gravējumā, tad ar prieku atdosim to īpašniekam!" liecina biedrības "Tavi draugi" publicētā informācija sociālajā tīklā facebook.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka augustā kāda dāma no Ukrainas, kura Latvijā saņēmusi līdzcilvēku ziedoto apģērbu, tajā atradusi divas ļoti īpašas lietas.

"Šorīt saņēmu zvanu no ukrainietes, kura pagājušo reizi no mūsu Jūrmalas noliktavas saziedotajām lietām paņēma zaļu jaku! Šorīt ejot uz darbu vilkusi šo jaku un sajutusi kaut ko kabatā, skatās, gredzeni!!! Uzreiz zvanījusi man, satraukusies, ka obligāti jāmeklē īpašniece," liecina sociālā tīkla facebook lapas "Labdarības lapa" pārstāvju publicētā informācija.

"Liekot galvā visu pa plauktiņiem, rakstu meitenei, kura pēdējā nosūtīja ziedojumus! Meitene šokā, jo laulības un saderināšanās gredzenus "pazaudējusi" trīs gadus atpakaļ! Nespēja ilgi noticēt, kamēr neieraudzīja bildi!"

Kā teikts publikācijā, tad gredzeni nodoti atpakaļ tās īpašniecei. "Paldies katram, kurš ziedo un dara labas lietas!" pateikušies ieraksta autori.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas