Cilvēkus aizkustina kāda 10 gadus veca puisēna rīcība Olainē

tautaruna.lv 5.novembris 2022, 10:00
 
Pixabay
Ar dainas ierakstu vietnē "Facebook" dalījušies vairāk ķā 1500 cilvēki, komentāros cildinot stāsta galveno varoni un viņa vecākus.

"Šodien man atgadījās ķibele ar papīra iepirkumu maisiņu: pārplīsa un viss tā saturs izgāzās uz ietves, Olainē, Zemgales ielā, pie "Banknotes". Kā par nelaimi nebija nekā, kur izbirušo saturu pārlikt, rokās vēl ziedu klēpis... Teiksiet: nu un kas. Bet te sākās dienas labākā daļa.

Dzirdu bērna balstiņu. Puisis, tā ap gadiem desmit man krievu valodā jautā, vai varot man palīdzēt, kas esot noticis, vai maisiņš saplīsis.

Nu jā, tā ir. Viņš man varot atdot savu. Izņēma no tā skolas burtnīcas un atdeva savu maisiņu. Tas man tik ļoti palīdzēja tik ar godu līdz mājām. Teiksiet, kas tad tur? BET ir ļoti labi un pat pārsteidzoši, kad tāds mazs cilvēka bērns, nevis paiet garām, bet piedāvā palīdzību un palīdz! Es nepajautāju, kā to pusi sauc, bet es tā gribētu pateikties gan viņam, gan viņa brīnišķīgajiem vecākiem. Laipnība un izpalīdzība mūsu dienās ir liela vērtība! Lai šim jaunajam cilvēkam laba veselība, spēks un drosme dalīties ar labestību! Viņš noteikti izaugs par krietnu cilvēku," raksta Daina.

Komentāros kā galvenā atziņa cirkulēja - nav svarīgi, kādas tautības zēns un kādā valodā viņš uzrunāja garāmgājēju, kurai palīdzēja. Galvenais ir laba sirds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas