Putins piedzīvo pazemojošu attieksmi; soctīkli sajūsmā

tautaruna.lv 26.oktobris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Soctīklu lietotājus visā pasaulē sajūsminājis video, kurā redzams, kā Krievijas prezidents Vladimirs Putins pie sevis uzņem Rietumāfrikā esošās Gvinejas-Bisavas Republikas prezidentu Umaro Sisoko Embalo. Putina "ciemiņš" parādījis īpašu attieksmi, kas nav paticis valsts galvai.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" bijušais Ukrainas vēstnieks Austrijā ievietojis video, kas sajūsmināja daudzus cilvēkus.

Abi prezidenti, domājams, ka preses konferencē, sēdēja viens otram pretī. Gvinejas-Bisavas prezidents pasākuma laikā "sēdēja" telefonā. Tas Putinam nebija pa prātam.

Kā raksta "Twitter" lietotāji, tad Embalo telefonu ir izmantojis laikā, kad jau bija sācies pasākums un licis Putinam gaidīt. Kāda "Twitter" lietotāja norādīja, ka šis bija ļoti drosmīgs gājiens no Embalo puses. "Tas gan ir drosmīgi," rakstīja sieviete.

Kā dzirdams video, tad viņš jautāja Emabalo - normāli? Uz ko Embalo franciski atbildēja, ka viss ir ideāli.

"Twitter" lietotāji no dažādām pasaules malām bija sajūsmā par redzēto, kāda bija Gvinejas-Bisavas prezidenta attieksme.

"Tajā pašā dienā, kad Ukrainu apmeklēja Vācijas prezidents, beidzot arī Krievijai bija savs ciemiņš: Gvinejas-Bisavas prezidents. Viņš izskatījās tā itkā nebūtu pārliecināts, ka ir izvēlējies pareizo lidmašīnu," rakstīja bijušais Ukrainas vēstnieks Austrijā.

"Viņš telefonā meklē biļetes, lai atgrieztos mājās," smējās kāds tviterists.

"Tas veids, kā Putinam tika izrādīta necieņa, ir lielisks."

Arī Latvijas "Twitter" lietotāji bija sajūsmā par redzēto. "Šis ir vienkārši episki. Viens ir nokavēt tikšanos ar Putinu, kas cits - tupa čekot telefonu tikšanās laikā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas