Soctīkli "uzsprāgst" pēc ieraksta par Latvijas veikalos ieraudzīto

tautaruna.lv 17.oktobris 2022, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda Twitter lietotāja neslēpa sašutumu par ieraudzīto Latvijas veikalu plauktos. Runa ir par Ziemassvētku dekorācijām. Šis ieraksts izpelnījās daudzu soctīkla lietotāju uzmanību.
Sieviete ir neizpratnē, kāpēc veikalos jau ir Ziemassvētku preces.

"Veikalos jau ir Ziemassvētku preces??? Wtf, oktobrī??? Ja būtu mana teikšana, es ar likumu aizliegtu tirgot Zsvētku preces pirms valsts svētkiem," viņa raksta.

Tikmēr komentāros izvērsās aktīva diskusija. Daļa piekrīt ieraksta autorei, rakstot, ka pāragri veikalu plauktos likt Ziemassvētku rotājumus, daļa ir vienaldzīga attieksme - gribi pērc, negribi, nepērc.

"Būtu ar likumu jānosaka, ziemīšu lietas pēc 18.novembra."

"Veikalos Ziemassvētku atribūtika jau labu laiku, nu jau arī reklāmas pa TV. Piekrītu ka stipri par agru. Atņem to brīnuma sajūtu, vismaz man."

"Laicīgi sākt pirkt un neskriet masveidā pirms svētkiem man liekas tikai ok, katru gadu izturēties tā, it kā par Ziemassvētkiem uzzināji aizvakar ir tomēr mazliet smieklīgi."

"Kāda starpība ko tirgo, tad jau kartupeļus arī varētu tirgot tikai rudenī kad raža novākta nevis cauru gadu."

"Kad pienāk Ziemassvētki, tad saproti, ka svētki ir klāt, bet atkal savlaicīgi neesi sagatavojies. Tāpēc tie, kas plāno svētkus, var jau oktobrī iegādāties Ziemassvētku rotājumus. Kas tur slikts?"

"Esmu bijusi abās pusēs un man par šo tagad nāk smiekli. Agrāk arī cepos, bet … jums iespējams nav ne jausmas, cik reizēm ātri jāgatavojas uzņēmumam, lai izliktu preci oktobrī. Xmas all year long! Bet esot klientam- tikai no oktobra."

Tāpat komentētāji dalījās ar reāliem stāstiem par to, cik daudzos Latvijas veikalos un arī citviet Eiropā veikalu plauktos jau var iegādāties Ziemassvētku preces.

"Berlīnē jau augusta beigās parādījās piparkūkas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas